Aprilie 04, 2017
Cele mai frumoase ținute de la Balul de Primăvară AQUARELLE 2017!
Conform tradiției, în fiecare an, Prima Revistă Pentru Femei din Moldova, AQUARELLE, organizează Balul de Primăvară. Acesta deschide sezonul evenimentelor iar cel din 2017, grație dress-code-ului floral, a ieșit foarte colorat. Decor, flori vii în mâinile oapeților noștri și desigur — rochii alese cu discernământ dominate de print-ul floral. Noi nu le putem trece cu vederea și vă prezentăm cele mai reușite ținute de la Balul de Primăvară AQUARELLE 2017!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După cum i se cuvine gazdei, Angela Sîrbu a fost un exemplu pentru oaspeții evenimentului. Dumneaei a dat predilecție unei rochii albe, cu o croială laconică și flori mari. Ținuta a fost completată de pantofi roșii, ruj roșu și un zâmbet sclipitor!

 

Mult apreciatele prezentatoare ale balului, Lili Lozan și Dianna Rotaru au strălucit în rochii cu lungimi franceze și flori voluminoase.

Lili Lozan

 

Dianna Rotaru, Vitalie Dani, Lili Lozan 

 

Gustul rafinat a fost manifestat și de interpreta Cornelia Ștefăneț. Rochia cu motiv floral, alb-negru, completată de pantofi argintii — merită atenția tuturor!

 

Ecaterina Lica și-a subliniat frumusețea fină, dată de natură, cu ajutorul unei rochii. Culoarei ei gingașă și modelul stilat a evidențiat-o. E ținută cu adevărat primăvăratică!

 

Natalia Rumm deasemenea a optat pentru un roz pudrat și nu a dat greș! Aceste nuanțe ale rozului li se potrivește de minune blondelor!

 

O eleganță distinctă și modestă a fost adusă la bal de Galina Macari. Rochia bej și o broșă cu flori este alegerea potrivită!

 

Un „pantsuit” este alternativa perfectă unei rochii de seară. În cadrul evenimentelor de acest gen, unde acestea monopolizează,  ținuta „pantsuit” întotdeauna se evidențiază. Aliona Cornei a respectat în mod original dress-code-ul

 

!Una dintre cele mai memorabile ținute a fost cea a Anei Cecan. Bruneta focoasă a ales negru-l elegant, florile și aurul. Ținută stilată pentru o femeie îndrăzneață!

 

O atenție deosebită a atras câștigătoarea premiului „Fashion bloggerul anului” - Corina Bârcă. O ținută cât se poate de originală, o geantă transparentă și botine trendy — anume așa trebuie să fie îmbrăcată o bleggeriță modernă!

 

Închinăciuni, stimate doamne și domnișoare pentru că ați înfrumusețat evenimentul nostru, organizat cu drag pentru Dvs!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86829233169556