Martie 15, 2017
6 trucuri de a distra copilul atunci când jucăriile l-au plictisit!
Ce face copilul atunci când totul devine familiar? Doar mamele cu nervii de oțel niciodată nu-și pun întrebarea cu ce altceva interesant ar putea să-și ocupe copilul. Fantezia părinților și mijloacele la îndemână l-ar putea totuși interesa ceva timp!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Cutiile din carton

Folosește cutiile obișnuite. Cu cât este mai mare și mai lată cutia, cu atât este mai bine. Pune-ți imaginația în funcțiune și construiește un drum din cutii, după care plasează mașinuțele și omuleții. Va începe să lucreze și fantezia copilului.

 

2. Desenează conturul mâinilor și picioarelor

Pentru a evita dezordinea, procură o coală mare de hârtie și vopsea care se spală ușor. În acest joc copilul își dezvoltă senzații tactile și fantezia. Experții recomandă ca picii să picteze cu mâinile și picioarele.

 

3 . Drumuri pentru mașinuțe din bandă adezivă

Nu trebuie să crezi că această activitate este doar pentru băieți! Fetele la fel au mașinuțe și motociclete de culoare roz pentru păpușile adorate "Barbie". Banda adezivă nu lasă pe covoare pete sau urme. Acum, pe piață există o mulțime de culori luminoase pentru acest material.

 

4. Pânza de păianjen din bandă adezivă

O pânză de păianjen interesantă pot fi creată din banda adezivă oriunde, prin colțurile din cameră sau pe ușă. Din ziarele vechi pot fi făcute mici ghemulețe pe care copilul să le arunce în „pânză”.

 

5. Hârtia din aluminiu

Hârtia din aluminiu poate fi mototolită, netezită. Din ea se pot confecționa mărgele, brățări sau inele și aceasta o poate face orice copil. Sau pot fi modelate diferite animălute, obiecte, insecte ș.a

 

6. Bizibord

Bordul conține un set universal de lucruri interesante: lăcată, chei, comutator, priză, lanț, etc. Desigur, pentru a construi bizibordul e nevoie de o mână de ajutor din partea tatei. Dar în cele din urmă obiectul va atrage la maximum atenția oricărui copil!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6591928005219