Martie 01, 2017
George Clooney: ce a făcut actorul pentru deveni tată?
Unul dintre chirurgii din New York a dezvăluit un fapt neobișnuit din dosarul medical al celebrului actor de la Hollywood.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În anul 1997 în punctul culminant de gloriei sale George Cooney a apelat la unul dintre cei mai mari specialiști în chirurgie cu scopul de a face o vasectomie.

Sex-simbolul Hollywood-ului a apelat la operația de sterilizare, deoarece copii nu fac parte din planurile sale și că dorește să protejeze femeile sale de la sarcinile accidentale.

Și doar 18 ani mai târziu celebrul child-free a pășit din nou pragul aceluiași doctor chirurg cu cererea de a-i restabili funcția de reproducere.

Această decizie a fost influențată de apariția în viața actorului a frumoasei brunete Amal Alamuddin. Mai târziu artistul s-a căsătorit și în scurt timp și-a dorit să aibă copii.

Procedura de vasectomie a fost reversibilă și de astfel fericitul cuplu se pregătește pentru nașterea gemenilor. Recent cuplu și-a făcut apariția și astfel toată lumea a văzut burtă rotunjită a soției artistului.

Nașterea gemenilor este preconizată în iulie 2017. Conform informațiilor unor prieteni de familie George și Amal Clooney vor avea un băiețel și o fetiță.

Dorim mamei o sarcină cât mai ușoară și o naștere de succes! Iar tatălui să-i fie alături în orice moment.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.7301194667816