Februarie 07, 2017
Descoperă tainele succesului de la Steve Jobs
„Urmează-ți visul!” Refuzând la cuvintele „dar” și „ar trebui”, vei putea realiza o mulțime de lucruri în viață. Aceasta a dovedit-o Steve Jobs, creatorul vestitului brand Apple.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1.      Ar trebui să știi din timp ce îți dorești

 „Urmează-ți inima” este regula după care s-a condus Steve Jobs. Credea că perseverența constituie jumătate din succesul oricărei afaceri. Mulți cedează, nefiind în stare să își înfrunte temerile. Dacă nu agreezi ceea ce faci, atunci totul este sortit pieririi. Steve spunea: „ Singurul lucru care m-a ajutat să merg înainte este că ]mi place ceea ce fac și am fost cuprins de pasiunea inovațiilor”.

2.      Schimbă conjuncția „însă” cu „și

Deseori jonglăm cu fraze de tipul: „Îmi doresc să plec la un film însă am nevoie să muncesc”. Dar sensul se schimbă dacă în locul acesteia spui: „Îmi doresc să plec la un film și am nevoie să muncesc”. Utilizând conjuncția „însă”, creierul nostru găsește o scuză ca noi să nu putem face asta. Deseori toate acțiunile se pot realiza, doar că trebuie să găsești o metodă.

 

3.      Conștientizarea acțiunii „îmi doresc” în loc de „trebuie”

De multe ori suntem dezamăgiți că trebuie să facem ceva, spunând că "am nevoie" sau „sunt dator”, dar încearcă să le înlocuiești cu „îmi doresc”.

Ai observat diferența?

Conștientizând cum funcționează, îți poți provoca ușor inconștientul și începi să soluționezi probleme care anterior îți păreau extrem de dificile.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0027182102203