Ianuarie 25, 2017
Sezonul de iarnă: îngrijirea pielii picioarelor și efectuarea pedichiurii
În sezonul de iarnă piciorușele noastre au nevoie de o îngrijire deosebită; nu trebuie să vă gândiți că dăcă nimeni nu le vede, puteți uita pentru un timp de ele. În primul rând, nu este vorba despre frumusețea, dar despre sănătatea picioarelor noastre, pentru că în timpul iernii acestea sunt tot timpul în încălțăminte călduroasă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mai aproape de iarnă ar trebui să umpleți trusa de machiaj cu toate produsele necesare:

- exfoliant pentru picioare;

- cremă hrănitoare pentru picioare;

- bețisoare din lemn;

- clește pentru pedichiură;

- pilă de unghii;

- răzătoare pentru picioare.

Începem procesul de îngrijire:

1. Unghiile de la picioare trebuie pilite înainte de baie, pentu că după asta unghiile sunt prea moi și ușor deteriorabile.

2. Picioarele au nevoie de băi pe bază de infuzie din plante, cu sare de mare si soluții speciale pentru pedichiură.Acestea sunt relaxante și tonifiante.

3. Exfolierea este o componentă importantă a îngrijirii. Se îndepărtează celulele moarte ale pielii, prin urmare pielea devine netedă și moale. Puteți utiliza o răzătoare specială pentru picioare sau un exfoliant.

4. Cremele hrănitoare se aplică pe pielea bine uscată. Pentru a obține un efect mai bun, lăsați-le umede timp de câteva minute, după care îndepărtați resturile de cremă.

5. Nu trebuie să treceți direct la pedichiură, trebuie să lăsați picioarele să se odihnească după baie 30 de minute, după care să curățați unghiile de grăsime si să le vopsiți.

6. Neapărat acordați atenție faptului că acum pe piață sunt o mulțime de măști pentru picioare care simplifică foarte mult procesul de îngrijire. În plus, nimănui niciodată nu i-a încurcat un masaj bun, asă că faceți-l regulat piciorușelor dumneavoastră, mai ales după o zi grea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65145373344421