Noiembrie 15, 2016
7 sfaturi despre cum să-ți faci locul de muncă confortabil
Ce schimbă asta? Cu siguranţă, totul! Condiţiile îmbunătăţite de muncă o să vă ajute să vă delectaţi cu munca pe care o efectuaţi, o să întărească atitudinea respectuoasă faţă de conducere şi, cel mai important, o să aibă impact asupra productivităţii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Savanţii britanici au demonstrat că productivitatea muncii colaboratorilor, cărora administraţia le-a permis să-şi amenajeze oficiul după propriul gust, a crescut cu 32% în comparaţie cu cei lipsiţi de acest privilegiu.

2. Dacă doriţi să echipaţi cu mobilier nou locurile de muncă ale angajaţilor dvs, să aveţi în vedere că psihologii afirmă că mobila rotungită şi curbată oferă comoditate şi confort interiorului.

3. Tavanul înalt contribuie la apariţia sentimentului de libertate şi stimulează gândirea abstractă. Iluminarea este un element important al locului de muncă. Lumina totală intensă influenţează productivitatea, gândirea analitică şi evaluativă. Să creaţi ceva nou vă va ajuta iluminarea individuală la locul de muncă al fiecărui angajat.

4. Fotoliul corect este detaliul la care trebuie să atrageţi o atenţie deosebită. Acesta trebuie să aibă cotiere, pe care lucrătorul să-şi poată îndoi braţele sub un unghi de 90 grade, ca să nu obosească umerii.

5. Temperatura din birou trebuie să fie reglabilă, indiferent de condiţiile meteorologice. Nici frig- căci se reduce productivitatea, nici prea cald- este afectată concentrarea.

6. Echipamentul/ tehnica de calitate reprezintă unul dintre primele lucruri de care trebuie să-şi facă grijă conducătorii. Dacă personalul lucrează la calculator, atunci este necesar să i se pună la dispoziţie cele performante computere, tastaturi şi mouse-uri.

7. O atmosferă deosebită o conferă plantele de cameră, întrucât posedă efecte ecologice, estetice şi psihologice. Acestea elimină stresul şi încordarea. Este minunat dacă cel puţin câteva vazoane stau la fereastră, iar din aceasta se deschide o priveleşte frumoasă.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.1378831863403