Septembrie 19, 2017
6 pași pentru o demachiere corectă a tenului
După întreaga zi în care tenul tău a suportat machiajul pe care l-ai aplicat și aerul poluat, acesta are nevoie și de o curățare ca atare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru a avea un ten frumos și sănătos trebuie să știi cum poți înlătura corect de pe față produsele de înfrumusețare. Este important ca să nu mergem la culcare cu produsele cosmetice pe față. Acest obicei poate influența negativ asupra sănătății pielii tale. În acest caz demachierea este esențială. 

AQUARELLE îți sare în ajutor cu câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți recapeți tenul curat.

1. Întâi de toate este necesar să îți alegi un produs de demachiere care să se combine perfect cu tenul tău. Există o serie diversă a produselor de demachiere, loţiune demachiantă, şerveţele demachiante sau apa micelară. Trebuie să alegi tehnica care ți se potrivește cel mai bine.

2. Demachierea este necesară chiar și atunci când nu porți machiaj. Astfel vei îndepărta praful și grăsimea care se depune pe pielea ta pe tot parcursul zilei. 

3. Al treilea pas important este cel de a îndepărta machiajul rezistent din zona ochilor. Așa cum zona ochilor este foarte sensibilă, este necesar să aplici loțiunea pe un șervețel demachiant și să o lași puțin să se îmbibe, apoi trebuie să ștergi cu grijă.

4. Demachierea buzelor constituie o componentă importantă. Pentru a elimina rujul de pe buze este necesară mișcarea întotdeauna dinspre exterior spre interior pentru a evita pigmentarea pielii din jurul buzelor cu ruj.

5. Curățarea feței este binevenită cu ajutorul unor uleiuri sau a unor produse pe bază de uleiuri. Trebuie să fii atent ca produsul să se combine perfect cu fața ta, astfel încât există probabilitatea ca porii tăi să fie înfundați dacă uleiul este prea gras.


6. Ultimul pas constă în spălarea feței cu apă. Chiar dacă ai folosit un demachiant, pe tenul tău pot fi lăsate urme ale produselor cosmetice. Apa rece îți revigorează tenul! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57400894165039