Septembrie 22, 2017
5 ținute inspirate din garderoba Cristinei Moldovanu!
Cristina Moldovanu este una dintre cele mai stilate tinere mămici de la noi din țară. Noi am tras cu ochiul pe contul de instagram ala cesteia și am ales câteva look-uri care îți pot servi ca sursă de inspirație.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Considerată una dintre cele mai sexy femei ale Moldovei, aceasta știe cum să asorteze cu gust stilul vestimentar. Chiar și după nașterea micuțului Alex, aceasta nu se lasă mai prejos ca cele mai râvnite fashioniste din țară. Se pare că are în sânge această sămânță care o ajută în crearea unor ținuțe deosebite fără să aibă nevoia de a apela la un stilist profesionist.  

Este femeia care știe cum trebuie să arate senzualitatea feminină chiar dacă poartă o pereche de pantaloni. Totuși Cristina este adepta fustelor și rochiilor clasice.

Jurnalista se poate lăuda cu picioare lungi și sexy care stârnesc invidia multor femei. 

Iată 5 ținute ale frumoasei brunete.

Această ținută în stil office poartă în sine multă grație și rafinamet. 

Frumoasa jurnalistă deseori este adepta unui stil clasic cu note romantice. Cristina optează ca întregul look să fie în aceeași nuanță, o decizie care îi prinde bine.

Hainele pe care le combină aceasta se asortează foarte bine cu firea ei gingașă. Această combinație deosebită a culorilor pastelate o reprezintă perfect.

Acest look se potrivește zilelor de toamnă. Fusta din piele, helanca, paltonul stilat și o pereche de botine te vor face să atragi toate privirile. 

Iar pentru că mai putem profita puțin de zile senine, un sacou cu un print geometric și pantaloni scurți sunt bineveniți.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65443325042725