August 10, 2021
5 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când îți cumperi online costumul de baie
Dacă atunci când îți cumperi online haine sau pantofi este destul de ușor să nimerești măsura corectă, când vine vorba despre costumele de baie lucrurile stau diferit. Magazinele online îți oferă o gamă mult mai variată de modele și mărimi la costumele de baie, astfel că orice femeie, indiferent de siluetă, îți poate găsi unul care să i se potrivească perfect. Totuși, atunci când nu ai posibilitatea de a-l proba și nici nu ai vrea să returnezi modelul de costum de baie ales, există câteva metode prin care te poți asigura că ai ales corect, viva.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Alege modele de costume de baie care știi că ți se potrivesc

Fiecare femeie are un anumit tip de costum de baie care i se potrivește perfect de fiecare dată, îi flatează silueta și îi ascunde micile imperfecțiuni. Dacă știi exact ce cauți atunci când pornești la cumpărături, îți va fi mult mai simplu să mergi la sigur, selectând cu ajutorul filtrelor de pe site doar acele modele de costume de baie în care știi deja că arăți bine. Așa îți va fi apoi mult mai simplu să alegi mărimea și să scazi riscul de a alege ceva care nu îți vine bine.

Alege separat sutienul și slipul 

Poate una dintre cele mai mari bătăi de cap la alegerea costumului de baie este să găsești unul în care să ți se potrivească și slipul, dar și sutienul. Femeile care au un bust generos, dar sunt înguste în șolduri, de exemplu, rareori își găsesc un costum de baie care să le vină ca turnat și în partea de sus, și în partea de jos. De aceea, una dintre cele mai bune soluții este să cumperi separat sutienul și slipul. Astfel, te poți asigura că alegi mărimile corecte în ambele cazuri și că nu trebuie să mai recurgi la niciun artificiu pentru a le face să îți vină bine. Aceste modele de costume de baie îți permit să jonglezi cu tipul de sutien sau de slip preferat, astfel încât să obții unul care să arate fabulos pe silueta ta și care să nu aibă nevoie de nicio ajustare.

Măsoară-te corect înainte

Chiar dacă îți știi mărimile cu aproximație, este important să te măsori înainte de a-ți cumpăra un costum de baie. Este esențial ca măsurătorile să fie corecte. Dacă ai dubii legate de cum ar trebui să faci acest lucru, poți căuta un tutorial care să te învețe care sunt locurile în care ar trebui să plasezi centimetrul și cum se estimează apoi corect mărimea. 

Ține cont de tabelul de mărimi

Fiecare brand de costume de baie lucrează după propriile mărimi, motiv pentru care este bine să te asiguri că mărimea pe care o porți de obicei corespunde cu cea a costumului de baie pe care intenționezi să îl iei. Unele companii oferă și recomandări în funcție de tipul de siluetă pe care îl ai, precum și recenzii ale persoanelor care au cumpărat un anumit costum de baie, astfel că îți vei putea face o idee mult mai clară despre cum se potrivește costumul pe corp.

Comandă două mărimi dacă nu ești sigură

Dacă nu îți dai seama cu exactitate care este mărimea care îți vine cel mai bine sau ești între mărimi, atunci comandă două modele identice de costume de baie, în mărimi diferite. Așa îți vei putea da seama care ți se potrivește mai bine, probându-le. Apoi, folosește-te de politica de retur pentru a returna mărimea incorectă. Un magazin online de încredere îți va oferi retur gratuit în funcție de valoarea comenzii, astfel că la final vei plăti doar ce ai cumpărat. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7598512172699