Noiembrie 07, 2017
5 lucruri care-i plac la o femeie lui Gheorghe Postoroncă
Bass, plete, și extaz. Când zici aceste trei cuvinte, neapărat îți amintești de el, de Gheorghe Postoroncă, basistul care înebunește publicul cu ritmurile sale fierbinți. Este unul din cei mai sexy basiști din țara noastră.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântă muzică cu infuențe jazz, etno-jazz, și rock. Prima dată s-a atins de o chitară bass la 16 ani, și după acea atingere, nu s-a mai putut desprinde de ea. Este licențiat în arte, absolvind Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice de la Chișinău, la specialitatea "Muzică ușoară și Jazz". A hotărât să zboare spre noi și noi proiecte, alături de bassul său, care produce acorduri îndrăznețe.

În ziua de azi, Gheorghe Postoroncă face parte din proiectul "Nikorasong'', și, de asemenea cântă alături de Valy Boghean și Dan Balan.


Astăzi, vom afla un secret de-a lui Gheorghe Postoroncă. Exclusiv, pentru site-ul "Aquarelle", basistul ne va dezvălui cele 5 lucruri care-i plac la o femeie. 

 

1. La o femeie, cei mai importanți sunt... ochii!  Când văd o femeie frumoasă îi observ  în primul rând privirea. Ochii îmi dau cei mai mari fiori! De regulă, femeia știe să te împânzească în vraja ei, îi place să se joace prin priviri cu prada sa. Poate fi neclintită, dar să ascundă o lume-ntreagă în privirea ei.  Uneori, spune una, dar ochii spun alta. Femeia e un contrast de stări, de aceea, e foarte important să poți citi mesajele pe care le ascunde ea în privirea sa.  

2. O femeie frumoasă poate să-ți atragă atenția, dar numai una inteligentă poate să te țină lângă ea.

 

 

3. În viziunea mea profunzimea sau calitatea de a a putea pătrunde adânc în esența lucrurilor, este un mare atu pentru o femeie  Nu orice femeie, din păcate, o poate face. Și, totuși, cât e de plăcut să poți face "diving spiritual" în doi, să poți să te scufunzi în lumea spirituală a femeii, și să-i afli bogățiile interioare. 

4. Parfumul natural al corpului femeii iubite este anume acea mireasmă care te îmbată instant cu aroma amorului, și te face să o dorești și mai mult!

 

 

5. Bunătatea unei femei o pot compara cu un foc de lumină ce arde în interior, focul care produce, așa numita "caldură sufletească ".  Când mi se face frig, îmi place să mă încălzesc de la această "lumină" a persoanei iubite. 

 

 

Text: Victoria Chirilov



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70684337615967