Februarie 22, 2017
5 locuri romantice din lume pentru cei îndrăgostiți
Dacă încă stai la dubii, unde ți-ai dori să petreci o vacanță romantică de neuitat, atunci AQUARELLE îți prezintă cinci locuri de vis din toată lumea. Aceste locuri te va face pe tine și pe persoana iubită să aveți o vacanță memorabilă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Palazzo Victoria (Verona, Italia)

Hotelul de lux Palazzo Victoria situat în centrul Veronei – unul dintre cele mai frumoase hotele din lume. Alături de o mulțime de delicii pe care le oferă hotelul este și luxul unei băi cu șampanie rafinată. Însă costul uneia pornește de la 9 000 de euro.

Templul tigrilor din India

Khajuraho din statul indian Madhya Pradesh este un oraș unde se află temple care datează încă din anul 950 e.n. cel mai faimos dintre aceste temple este decorat cu sculpturi Kama Sutra.

Orașul lampioanelor din Tailanda

Dhara Dhevi este un oraș din nordul Tailandei unde te poți retrage alături de persoana iubită și să petreceți o seară de neuitat. Iar invitații pot să lanseze lampioane care vor acoperi cerul, creând astfel un moment și un peisaj deosebit de romantic.

Insula Makepeace din Australia

Nu este o insulă oarecare pentru că dacă este privită de la mare altitudine, se observă că are formă de inimă. Insula aparține miliardarului Richard Branson și este situată pe rîul Noosa din Australia.

Un safari în Africa de Sud

Este vorba despre un safari al florilor. Hotelul de cinci stele Grootbos Lodge oferă îndrăgostiților șansa de a admira cea mai mare diversitate de flori din Africa de Sud, situată la câteva ore de Cape Town.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63209581375122