Februarie 22, 2018
3 tipuri de blugi la modă în 2018
Pantalonii din denim reprezintă o piesă esențială a garderobei oricărei femei. Într-adevăr, blugii au devenit o piesă universală, fiind combinați atât cu tricouri albe pentru ieșirile de week-end, cât cu bluze și sacouri pentru ținutele de oficiu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Boyfriend

De mai multe sezoane, blugii boyfriend își păstrează popularitatea în rândurile fashionistelor. Aceștia reprezintă alegerea perfectă pentru adepții stilului smart casual. Jeanșii drepți se privesc la fel de bine fiind combinați cu pantofi stiletto, o pereche de ghete albe sau cu bocanci în stil grunge.

În culori pastelate

Nuanțele pastelate, în sezonul de primăvară-vară 2018, au luat cu asalt podiumurile creatorilor mondiali. Culorile pudrate au fost transpuse și pe blugi, astfel jeanșii în nuanțe de levănțică, a trandafirului pal sau cei fumurii au devenit un must-have în garderoba femeilor pasionate de modă.

 Cu terminație creativă

Blugii cu franjuri, broderii, nasturi, volane, fermoare sau chiar cu terminația neprelucrată au cucerit inimile vedetelor și bloggerilor. Optați pentru un look minimalist, pentru a păstra accentul în partea inferioară a ținutei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85988259315491