Aprilie 05, 2017
3 reguli fashion de bază pentru 2017
Ce ne dictează Casele de modă de talie mondială în noul sezon de primăvară-vară 2017? Una dintre tendințele de bază ale anului o constituie accesoriile voluminoase și hainele cu câteva dimensiuni mai mari.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Da-da, în noile colecții s-au strecurat: blugii și pantalonii largi; topurile, tricourile și puloverele lărgite; mânecile lungi și bufante, jachetele cu umeri largi. Astfel, în acest sezon este la modă croiala liberă. Acum, dacă nu vei găsi o scurtă de mărimea ta în magazin, poți cumpăra cu îndrăzneală una cu o mărime mai mare. De asemenea, rămân în trend hainele cu dantelă și plasă. Acestea pot fi atât mari, cât și mici.

 

 

Printre culorile de bază o importanță aparte se acordă nuanțelor de roz: de la cea de pudră fină până la fucsie aprinsă. Ceea ce părea lipsit totalmente de gust, este astăzi în vogă. Este vorba despre variate combinatii de roz și roșu în haine.

 

 

În această primăvară, nimeni nu va spune că ești prost îmbrăcată dacă vei asorta colanți portocalii cu o fustă albastru-strălucitor sau o rochie verde. Mai simplu spus, tot ceea ce era anterior „interzis” este acum permisibil. Important e să nu exagerezi atunci când alegi haine colorate. De altfel, riști să arăți ca un papagal.

 

În calitate de elemente decorative în acest sezon trebuie să fie prezente variate fermoare, funde, broderii, inscripții și logouri cunoscute. Și da,  nu uita de decolteul asimetric și umerii deschiși.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.535968542099