Aprilie 11, 2022
3 mariaje și 6 logodne! Ce inele de logodnă a primit Jennifer Lopez de la foștii parteneri
3 mariaje și 6 logodne. Atât are la activ până acum diva care chiar weekend-ul trecut s-a logodit pentru a doua oară cu Ben Affleck. Iată ce inele de logodnă a primit Jennifer Lopez de la foștii parteneri!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Încă o dată, Jennifer Lopez poartă pe deget un inel scump cu diamante. I-a fost dăruit de Ben Affleck, cel care recent a cerut-o din nou de soție.

Iată ce inele de logodnă a primit artista, de-a lungul anilor, de la toți foștii parteneri.

 

În 1997, Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ojani Noa. A primit atunci un inel de logodnă cu diamante, în valoare de 100.000 de dolari. Mariajul lor nu a durat decât un an.

 

JLo l-a cunoscut pe dansatorul Chris Judd pe platourile de filmare ale videoclipului Love Don’t Cost a Thing. S-a căsătorit cu el în 2001, după ce a primit un inel de logodnă cu diamante. Din păcate, nici acest mariaj nu a durat decât puțin peste un an.

 

În 2022, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit prima oară. Actorul i-a dăruit atunci un inel cu diamant roz, creație a celebrului bijutier Harry Winston. Nu au mai ajuns însă în fața altarului.

 

La scurt timp după despărțirea de Ben Afflek, artista a început o relație cu Marc Anthony. Acesta a cerut-o de soție cu un superb inel cu diamant albastru. S-au căsătorit în 2003, iar divorțul a fost finalizat în 2015.

 

 

Alex Rodriguez a devenit iubitul lui JLo în 2017. Cererea în căsătorie a venit 2 ani mai târziu. Vedeta a primit atunci un inel cu un imens diamant, ce valorează peste 1 milion de dolari.

 

În 2022, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit din nou. Artista poartă pe deget un inel cu diamant în culoarea ei norocoasă: verde. Să sperăm că de această dată va fi cu noroc, iar povestea lor de dragoste va dura o viață.

Sursa: agentiadepresamondena.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73478507995605