Iunie 06, 2018
20 de ani de "Sex and the city"! Tot ce nu știai despre acest serial!
Astăzi se împlinesc 20 de ani de la apariția primului episode din serialul “Sex and the city”. Iată cinci lucruri pe care nu le știai despre acest serial.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. În ciuda ținutelor semnate de importanți designeri, la începutul serialului Carrie a fost îmbrăcată cu haine dintr-o piață de mâna a doua. Celebra fusta roz de tutu a fost ,,achiziționată,, dintr-un coș cu haine și a costat doar 5 dolari.

 

 

2. Kim Catrall a refuzat să joace în rolul Samanthei de trei ori. Însă după numeroase întâlniri, cei din echipă au convins-o pe Kim să interpreteze rolul Samanthei. Lou Thornton a fost prima alegere pentru rolul Samanthei. Însă, creatorul Darren Star și-a dorit pe cineva mai în vârstă.

 

 

3. Carrie a avut numeroși iubiți în serial, dar în viața reală a ieșit cu unul dintre colegii de platou, și anume cu Willie Garson, cel care l-a interpretat pe Standford Blatch, cel mai bun prieten al lui Carrie.

 

 

4. Inima lui Carrie era dedicată în totalitate pantofilor. Astfel, purtând tocuri pe o perioadă lungă de timp, Sarah Jessica Parker a avut un os deformat la picior.

 

 

5. Cynthia Nixon nu are urechile găurite, aşa că pe tot parcursul filmărilor a trebuit să poarte cercei clip-ons.

 

 

6. Apartamentul în care trăieşte Carrie Bradshaw în serial a fost cumpărat în 2012 cu suma de 9.65 de milioane de dolari. Iar cu un an mai târziu a fost scos la vânzare iar, pentru suma de 13, 25 milioane de dolari.

 

 

7. Al cincilea sezon are doar opt episoade pentru că Sarah Jessica Parker era însărcinată cu fiul ei, James Wilkie Broderick, pe care l-a născut tocmai în perioada în care era filmat sezonul 5.

 

 

8. Adevăratul Mr. Big a fost inspirat de un om din viaţa reală, Ron Galotti, fostul iubit şi şef al lui Candace Bushnell.

 

 

9. Natasha, soţia lui Big, poartă întotdeauna alb. Astfel, scenariştii s-au gândit să sugereze şi prin intermediul vestimentaţiei unele trăsături ale personalităţii ei.

 

 

10. Sarah Jessika Parker a fost singura actriţă din serial, în al cărei contract a existat o clauză care preciza că nu este de acord să apară în nicio scenă nud.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6451940536499