Septembrie 18, 2017
12 alimente care te ajută să te revigorezi mai bine decât cafeaua de dimineață!
Încearcă să incluzi aceste produse în alimentația ta și vei observa schimbări efective!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cofeina nu este cel mai bun combustibil pentru a te trezi dimineața. Dieticienii îți sar în ajutor cu câteva sfaturi!

Migdalele:
Migdalele crude îți vor oferi dimineața o serie de grăsimi și proteine sănătoase, care îți vor normaliza zahărul din sânge. De asemenea acestea includ opțiunea care previne bolile cardiovasculare.


Ciocolata neagră:
Cu doar o tabletă de 70% de ciocolată neagră poți rezolva instantaneu problema lipsei de vigoare. Ciocolata este o sursă dulce de fier și magneziu în loc de o altă ceașcă fierbinte de cafea.

Banana:
Banana constituie calciu și vitamina B. Acestea fixează nivelul zahărului din sânge și încetinește procesul de digestie. Datorită consumului de banane, foamea și oboseala nu te vor deranja mult timp.

Tărâțe:

Alimentația de dimineață are nevoie de o varietate, așa că în loc de o porție de fulgii de porumb, încercați fulgii de tărâțe. În tărâțe este inclus totul necesar pentru o dimineață viguroasă și un nivel stabil de zahăr în sânge - vitamina B, fier și magneziu.

Somon:

O porție de acizi grași nesaturați și omega-3 este ceea de ce ai nevoie dimineața. Bogat în astfel de acizi, somonul va da putere activității mintale, și va îmbunătăți circulația sângelui.

Nuca de cocos:

Uleiul de nucă de cocos te poate ajuta să capeți putere dimineața. Fie că mănânci miez de nucă de cocos fie că adaugi uleiul de cocos în ceai.

Boboasele:

Linte, năut sau fasole - alegeți ceea ce preferați mai mult. Dar, indiferent de ce alegeți, rezultatul va fi același - stabilizarea nivelului de glucoză din sânge și un sprijin puternic care nu vă va permite să vă epuizați până la prânz.

Ouăle:

Faptul că majoritatea oamenilor iubesc să mănânce dimineața omletă este bine știut. În gălbenuș se conține proteina și mai mulți nutrienți importanți pentru funcționarea organismului. Aminoacizii esențiali,mineralele și vitaminele, presupun fundamentul energiei și activității creierului.


Cerealele integrale:

Dimineața puteți consuma din plin grâu, ovăz, hrișcă, orez și alte cereale integrale - carbohidrații, fierul și vitamina B își vor avea un efect benefic.

Citricele:

Organismul slăbit de dimineață reprezintă o țintă  ușoară pentru orice boală. Adăugând în micul dejun lămâie sau lime vă asigurați organismul cu iminutate. Vitamina C, acidul folic si potasiul din citrice sunt alți nutrienți care contribuie la menținerea sănătații generale.

Iaurtul:

Fiind o sursă puternică de microorganisme benefice, iaurtul întărește sistemul imunitar, reglează digestia și oferă putere.

Ceai cu ghimbir:

Cofeina duce lipsă de  antioxidanți și nutrienți, în schimt acestea le putem găsi în ceaiul de ghimbir.Ceaiul de ghimbir este un remediu utilizat de mii de ani în medicină şi are efecte excelente în combaterea indigestiei, a migrenelor şi a răcelilor de sezon.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.471586227417