Decembrie 05, 2022
10 zile de reduceri la Covoare Ungheni! Ce surprize au pregătit cu ocazia aniversării
Pe data de 10 Decembrie Covoare Ungheni sărbătorește ziua fondării.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Covoare Ungheni este unul din liderii Europeni în producerea și comercializarea covoarelor. Timp de 41 de ani au adus pe piață produse moderne, ecologice și calitative, preferințele clienților fiind mereu o priopritate.

Și pentru că își doresc să sărbătorească succesul alături de clienți, cu ocazia aniversării au pregătit oferte speciale. Începând cu 10 Decembrie, timp de 10 zile veți beneficia de 10% reducere suplimentară la tot asortimentul de produse, inclusiv și la cele care deja sunt reduse.

În aceste 10 zile magice, toată lumea poate deveni proprietarul unui nou covor, alergare sau pardoseală de înaltă calitate cu 10% mai ieftin și, deoarece există multe alte „Oferte speciale” în magazinele companiei, și se adaugă o reducere suplimentară la unul existent, prețul de achiziție devine pur și simplu fantastic.

 

 

 

Puteți beneficia de această ofertă în toate magazinele de firmă Carpeta - Covoare Ungheni care se află în Chișinău, Bălți, Ungheni. Sau puteți comanda produsul dorit pe site-ul covoare.md sau prin telefon cu ajutorul unui consultant.

ShowRoom-urile Covoare Ungheni:

Chișinău, Calea Ieșilor 10b;

Ungheni, str. O. Ungureanu 2;

Bălți, str. Ștefan cel Mare 2c;

Cahul, str. Ștefan cel Mare, 102;

Vezi asortimentul de produse și ofertele disponibile pe site-ul covoare.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0629770755768