Iunie 15, 2022
10 vedete care au vorbit sincer despre decizia lor de a nu avea copii
În prezent, tot mai multe cupluri iau decizia de a nu face copii. Unii dintre ei vor să se concentreze asupra carierei, în timp ce alții pur și simplu simt că nu sunt făcuți pentru a fi părinți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Oricare ar fi motivul, aceste persoane dovedesc că dorința de a avea propriii copii nu este valabilă în cazul tuturor. 

Printre ei se numără și unele celebrități, care au decis că nu vor să devină părinți. 

Iată zece vedete care au vorbit deschis despre această alegere: 

Keanu Reeves

La vârsta de 36 de ani, actorul se pregătea să devină tată, dar din păcate fiica lui a murit la naștere. Keanu Reeves nu a devenit niciodată tată și pare că nu mai are această intenție. În urmă cu cinci ani, el a declarat: „Este prea târziu. S-a terminat. Am 52 de ani. Nu voi avea niciodată copii”. 

 

Helen Mirren

În anul 2007, actrița care avea la acea vreme 61 de ani, a vorbit cu sinceritate despre motivul pentru care nu a devenit mamă. „Nu sunt interesată de acest lucru. Nu am niciun fel de instinct matern. Și nu cred că sunt chiar atât de neobișnuită. Mă bucur că nu am copii. Dar iubesc copiii și am o familie”, a declarat actrița britanică. 

Winona Ryder

Actrița a dezvăluit care a fost răspunsul tatălui său atunci când ea s-a întrebat dacă mai poate avea copii la 42 de ani. Tatăl său i-a spus că „există alte moduri de a avea copii în viața ta”.

 

Leonardo DiCaprio

Întrebat dacă are planuri ca în viitor să devină tată, starul de la Hollywood, care este si activist de mediu, a răspuns „Mă întrebi dacă vreau să aduc copii într-o astfel de lume?”. Cu toate acestea, se pare că decizia lui nu este una definitivă. A adăugat apoi „Dacă se întâmplă, se întâmplă”.

 

Oprah Winfrey

Vedeta în vârstă de 68 de ani are o relație cu partenerul său de viață de 36 de ani. Dar ea a mărturisit că nu regreta decizia de a nu avea copii. „Nu aș fi fost o mamă bună pentru un copil mic. Nu am răbdare. Am răbdare cu cățelușii, dar ei cresc repede”, a spus Oprah. 

 

Dolly Parton

Deși nu a devenit mamă niciodată, cântăreața country a avut întotdeauna o relație strânsă cu copiii și este obișnuită să aibă mulți copii în preajma sa. „Mă gândesc adesea că nu a fost menit pentru mine să am copii, prin urmare copiii tuturor pot fi și copiii mei”, a declarat artista. 

Ashley Judd

Actrița și activista în vârstă de 54 de ani a explicat în volumul său de memorii, în anul 2011, că a decis la vârsta de 18 ani să nu aibă copii. Ea a declarat că această decizie „o definește” și a adăugat că „nu este nevoie să fac propriii mei copii când sunt atât de mulți copii orfani și abandonați care au nevoie de iubire, atenție, timp și grijă”. 

Sarah Paulson

Actrița a vorbit cu sinceritate despre decizia ei de a nu deveni mamă. Ea a dezvăluit într-un interviu din 2018 că i-a fost teamă că și-ar putea privi copilul și ar putea simți regret. Sarah a adăugat că decizia ei ar putea părea „egoistă” pentru unii oameni. „Dar cuvântul 'egoist' are o reputație proastă”, a mai spus vedeta.

Jared Leto

În urmă cu câțiva ani, actorul și cântărețul american a dezvăluit că nu este pregătit să fie părinte. El a spus că este o responsabilitate uriașă să fii tată și nu se simte pregătit să facă acest pas. „Cred că este foarte important să fii prezent dacă ai copii. Iar eu am foarte multe lucruri de făcut”, a dezvăluit starul.

 

Ricky Gervais

Actorul de comedie în vârstă de 60 de ani a recunoscut că și-ar face prea multe griji pentru siguranța copilului său, dacă ar avea unul. El a mai spus că unul dintre motivele pentru care a evitat să devină tată este acela că „lumea este suprapopulată”.

Sursa - eva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90728783607483