August 10, 2022
10 seriale dramă, pline de mister, de urmărit oricând ai ocazia
Dacă îți dorești să urmărești câteva seriale dramă pline de mister, care te țin în suspans până la final, inspiră-te din aceste recomandări.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dramele care au în centrul lor rezolvarea unor crime ori mistere au ținut în suspans publicul datorită poveștilor captivante pe care le prezintă și a personajelor care luptă pentru dreptate. Și pentru că de-a lungul anilor au apărut o mulțime de astfel de producții, îți prezentăm 10 dintre cele mai bune cărora merită să le acorzi o șansă:

1. Bones

Bones îi urmărește pe Temperance Brennan și Seeley Booth încercând să rezolve misterul din spatele unor crime. Serialul menține tensiunea pe parcursul celor 12 sezoane și îmbină comedia cu drama. Fanii au urmărit cu interes în special dinamica dintre cele două personaje principale și modul în care evoluează de-a lungul episoadelor. 

2. Columbo

Serialul îl are în prim-plan pe locotenentul Colombo, care cu mai multe ocazii a fos solicitat să investigheze crimele în care erau implicați oameni faimoși și bogați. Sarcina lui Colombo este aceea de a găsi diverse modalități pentru a strânge suficiente dovezi a-i prinde și de a afla adevărul celor mai ascunse crime. 

3. NCIS

NCIS (Naval Criminal Investigative Service) se concentrează pe investigarea și soluționarea unor crime marine și maritime. Grupul care lucrează la aceste crime e coordonat de către Leroy Jethro Gibbs, un agent special care pe lângă dovezi, se mai bazează foarte mult și pe instinctul său. Pe lângă Gibbs, un alt personaj care a mai atras fanii cu carisma sa este Abby Sciuto.

4. Breaking Bad

Cariera actorilor Bryan Cranston și Aaron Paul a cunoscut o ascensiune incredibilă datorită serialului Breaking BadCei doi au avut o chimie grovază pe ecrane, iar Walter White, interpretat de Cranston, a ajuns să fie considerat unul dintre cele mai convingătoare personaje ale serialului, de care fanii oricum au fost fascinați încă de la început.

5. Law & Order

Law & Order a avut premiera în 1990 și a rulat timp de 20 de sezoane, iar succesul pe care l-a înregistrat a dus la crearea unor diverse producții, cum ar fi Law & Order: Special Victims Unit. Serialul surprinde Departamentul de Poliție din New York și Biroul Procurorului Districtual din Manhattan în timp ce rezolvă crime și îi judecă pe cei din spatele lor. După 12 ani de când a fost anulat, a revenit pentru cel de-al 21-lea sezon în februarie 2022. 

6. The Mentalist

Simon Baker, actorul din serialul The Mentalist, l-a jucat pe Patrick Jane, un consultant în domeniul criminalității din cadrul Biroului de Investigații din California. El apelează la abilitățile sale de observație pentru a ajuta la rezolvarea crimelor. În tot acest timp, el este în căutarea lui Red John, care și-a ucis soția și fiica. 

7. Mare of Easttown

Mare of Easttown o are în rol principal pe celebra Kate Winslet, cea care o interpretează pe Mare. Ea este o detectivă care investighează cazul unei mame adolescente care a fost ucisă într-un mic oraș din Pennsylvania. În același timp, încearcă să mențină un echilibru în viața ei și să găsească puterea de a trece peste moartea recentă a fiului ei, care s-a sinucis.

8. Quantico

În Quantico, drama creată de Joshua Safran, o regăsești în distribuție și pe Priyanka Chopra. Serialul oferă o imagine asupra vieții tinerilor recruți FBI. Aceștia se antrenează la baza Quantico din Virginia, iar lucrurile capătă o altă dimensiune în momentul în care unul dintre ei este suspect pentru un atac terorist. 

9. Dexter

Michael C. Hall îl interpretează pe Dexter Morgan, cel care nopțile este un criminal în serie, iar zilele și le petrece rezolvând crimele. Dexter este un bărbat care zilnic se confruntă cu numeroase lupte interioare și se împarte între lumea care îl înconjoară și imaginea pe care și-a proiectat-o. 

10. Hellbound

Hellbound spune povestea unor ființe de pe altă lume care apar de nicăieri pentru a îndeplini un ordin și a condamna oamenii la iad. Serialul, care a debutat în 2021 pe Netflix, a primit câteva aprecieri pentru elementele fantastice și supranaturale, cu toate că urmează o narațiune similară cu a altor producții din această listă. 

Sursa - elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75528693199158