Martie 20, 2019
10 semne că relația voastră se stinge
De multe ori, relațiile se sting, și nu n vine a crede când auzim că cineva se desparte. Partenerii se despart nu din cauza că nu se mai iubesc reciproc, ci mai degrabă, pentru că nu atrag atenția la semnele care-i învăluie. Află care sunt acestea!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Dispare romantismul

Atunci când ai cucerit pe cineva, treptat dispare interesul de a mai frapa cu ceva special pe acea persoană. Aveți alte preocupări, vă simţiţi confortabil unul cu celălalt, și nu mai apare nevoia de romantism în relație. În loc să ieșit la o cină romantică, alegeți să stați împreună acasă, în pijamale, uitând de toate. 

 

2. Aspectul fizic

Nu te mai interesează persoana de lângă tine, știi că-i a ta, și că nicăieri niciodată nu va pleca. Uiți să porți haine sexy, uiți să te machiezi, să fii în formă, să fii îngrijit. De ce ai face-o când știi că persoana de lângă tine te știe în orice ipostază și că te va iubi indiferent de orice? Anume în așa momente și apar semnele unei eventuale despărțiri. Mereu trebuie să provoci interes persoanei de lângă tine. 

 

3. Conversații seci

Conversaţiile voastre sunt foarte scurte, aproape fără sens. Nu vă ascultați unul pe altul, nu mai provoacă interes ce a făcut acel om în timpul zilei. Pentru a nu vorbi vă uitați împreună la TV. 

 

4. Dispare dorința sexuală

Nu te mai excită, găsești mii de scuze pentru a nu o face. De fapt, vine de la ambii, sunteți apatici amândoi. 

5. Certuri permanente

Vă certați tot timpul, cu și fără motive, din cauza frustrărilor. Nu faceți decât să vă criticați reciproc tot timpul. 

6. Cunoștințe noi

Îşi face tot mai multe planuri fără să te consulte sau să-ţi ofere vreo invitaţie. Totodată, îşi face tot mai mulţi prieteni şi cunoştinţe. 


7. Suspiciuni

 Devii suspicioasă, tu care aveai încredere deplină în el. Începi să-l verifici şi să ai senzaţia că-ţi ascunde lucruri. 
 

8. Fantezii

Ai început să ai fantezii cu alţi bărbaţi, lucru străin ţie până acum. 
 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1708018779755