Iunie 20, 2017
10 reguli de viață de la Tamara Luchian
Noi respectăm angajații noștri. De aceasta noi lucrăm „la alb”, fără nici o răsplată în plicuri. Aceasta este garanția noastră pentru femeile care pleacă în concediu de maternitate, pentru persoanele care pleacă la pensie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. O zi productivă începe cu o atitudine pozitivă. Pentru a reuși totul mereu îmi repartizez ziua după ore. Seara îmi fac un plan clar și definesc sarcinile principale.

 

2. În cei 45 ani de muncă ai mei la fabrica „Ionel” s-au schimbat multe. Pentru a supraviețiu și a ajunge la succes în condții grele economice și politice trebuie să găsești modalități optime de lucru, să creezi un mecanism propriu, care te va ajuta să te reconstitui. Să te ții de trecut înseamnă să reduci la zero șansele de dezvoltare.

 

3. Să activezi pe timp de criză este posibil, iar pentru asta trebuie să-ți aduni gândurile, să-ți dai un indiciu moral că astăzi este rău, dar mâine la sigur va fi mai bine. Optimismul ajută să treci orice obstacole atât în viață cât și în business. Și desigur, ai nevoie de noi ideii și proiecte, nu trebuie să stai pe loc.

 

... 

 

Citește continuarea în revista AQUARELLE Iunie 2017!

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5812668800354