Iunie 04, 2018
10 lucruri pe care nu le știai despre Angelina Jolie!
Astăzi, 4 iunie, își sărbătorește ziua de naștere femeia sex simbol al timpurilor noastre - Angelina Jolie. Vedeta împlinește astăzi vârsta de 43 de ani. Noi ți-am pregătit un top cu lucrurile pe care nu le-ai știut despre această vedetă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una din cele mai frumoase femei de la Hollywood își sărbătorește astăzi, 4 iunie, aniversarea. Deși, toți știm cine este ea, sunt lucruri neștiute despre Angelina, pe care îți propunem să le afli de la noi. 

 

 

1. Fiind copil s-a filmat în câteva filme pe care le-a regizat fratele său. 

2. La vârsta de 14 ani, Angelina făcea cursuri teatrale, și a decis să le abandoneze, dorind să lucreze la o agenție de funerarii.

3. Angelina a suferit în adolescență de o depresie crâncenă. Starul de la Hollywood a fost refuzată de către o agenție de modelling. După acest caz, vedeta a început să-și taie corpul cu o lamă. 

 

 

4.  Actrița s-a căsătorit cu actorul Jonny Lee Miller, în 1996. Vedeta nu a purtat o rochie de mireasă tradițională, ci pantaloni de piele și o cămașă albă. 

5.  Angelina purta la gât o fiolă plină cu sângele celui de-al doilea al său soț, tot timpul cât au fost împreună. 

 

 

6. Primul sau tatuaj a fost simbolul japonez al morții. Angelina are 13 tatuaje.

7. Cariera sa cinematografica a început în anul 1993, cand a apărut într-un film cu buget redus: Cyborg 2.

8. Angelina este bisexuală. Ea a avut mai multe relații cu femei. Cele mai zgomotoase au fost însă relația cu modelul Jenny Shimizu în anul 1996 și Karolina Kurkova, îngerașul de la Victoria's Secret. 

 

 

9.  Actriței îi place să se joace cu cuțitele în viața ei intimă. Posibil această pasiune se trage din perioada adolescenței, când în așa mod se autopedepsea pentru nereușitele ei.

10.  Angelinei nu îi place să fie îmbrățișată. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1111481189728