Septembrie 03, 2021
10 întrebări la care Michelle Obama a răspuns admirabil
După ce-i citești cartea, Povestea Mea, vrei să fii prietena lui Michelle Obama. Este de înțeles. Este o persoană cu o inteligență, grație și bunătate admirabile. Visul ei este ca lumea să fie un loc mai bun pentru toți, fără discriminare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cartea sa, Michelle vorbește cu sinceritate despre provocările cu care s-a confruntat, despre sentimentele ei și despre modul cum i s-a schimbat destinul ei și-al familiei, de-a lungul anilor. Milioane de oameni au citit-o și au fost emoționați de bunătatea ei sinceră și deschisă. Dar interviul pe care i l-a luat Oprah Winfrey subliniază cel mai fidel dimensiunea caracterului ei impecabil.

10 întrebări la care Michelle Obama a răspuns admirabil:

1. Care este cântecul tău motivațional cu care nu dai greș?

Stevie Wonder – “Signed, Sealed, Delivered I’m Yours” – chiar și după ce l-am auzit de sute de ori la evenimentele din campania lui Barack!

2. Ce este cel mai important lucru pentru sănătatea ta mintală?

Nu mă uit prea des pe rețelele sociale.

3. Cine este eroul tău?

Mama mea, Marian Robinson. Ea a fost întotdeauna stânca mea, lumina mea călăuzitoare prin orice ceață care mi-a îngreunat drumul. Și când nu eram bine ea spunea imediat câte o glumă care mă făcea să râd.

4. Dacă ți-ai putea trimite o notă în 2030, ce ți-ai spune?

“Sper că încă te trezești în fiecare dimineață plină de entuziasm. Sper să nu crezi vreodată că ai terminat să te dezvolți și să crești.”

5. Care este singurul lucru din viață de care ești mândră că l-ai făcut?

Să mă căsătoresc și să fac copii. Viața cu Barack, Malia și Sasha, totul a fost o mare aventură și sunt atât de mândră de cele două domnișoare istețe și îndrăznețe pe care eu și Barack le-am crescut.

6. Cine este singura persoană care ți-a schimbat viața?

Vezi răspunsul precedent! Înainte să-l cunosc pe Barack, mă gândeam doar la următoarea mișcare – să urmez facultatea de avocatură, să-mi fac firmă de avocatură, să-mi iau o mașină drăguță. Însă el m-a învățat arta șervețelului, și cum să iau viața fix așa cum vine și să-mi urmez pasiunile.

7. Ce îți dă speranță?

Toți oamenii care își riscă viața în numele nostru în timpul acestei crize îmi dau speranță. La fel ca și oamenii din toată lumea care oferă ajutor, de la verificarea vecinilor lor până la aducerea alimentelor la persoanele care au nevoie.

8. Ceea ce are nevoie lumea acum este…

Ca noi toți să ne uităm unul la altul. Această pandemie ne învață cât de interconectați suntem cu adevărat și, după ce se încheie totul, sper să ne amintim că suntem mult mai puternici atunci când lucrăm împreună.

9. Care este locul tău preferat pe pământ?

În momentul acesta este casa mea! Sunt atât de recunoscătoare că pot să fac ceva care mă pasionează chiar și de acasă…

10. Ce carte trebuie citită de fiecare om?

Cel puțin un roman de Toni Morrison. Fiecare dintre poveștile ei cere ca lumea să ia în serios viața fetelor de culoare. Am fost atât de norocoși să o avem.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87013983726501