August 08, 2017
Rihanna nu renunță la aparițiile sale golașe nici după ce s-a îngrășat!
Ani la rând Rihanna șochează prin ținutele ei extravagante purtate la Carnavalul din Barbados. Anul acesta nu a fost o excepție. I-a reușit să întoarcă privirile datorită costumului exotic pe care l-a purtat și siluetei vădit schimbate

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rihanna este artista ce deține un timbru și registru vocal rar întâlnit. Ea ocupă primele poziții în topurile muzicale mondiale. Când a început să crească popularitatea ei, presa americană scria că a început și părul artistei să devină din ce în ce mai scurt. Orice apariție a ei era nonconformistă și, poate de unii, neînțeleasă fiind criticată dur în media.

Iar acum, artista de peste ocean nu arată altfel doar pentru că și-a făcut o nouă tunsoare, ci și pentru că a adăugat câteva kilograme în plus. De ceva timp s-a tot vehiculat în presă că formele starului au suferit unele modificări, dar se pare că însăși vedetei nu-i pasă.

Prezentă la Carnavalul din Barbados ea s-a afișat cu un corp deloc perfect, în opinia unor hateri sau foști fani. Cu toate acestea, Rihanna s-a arătat fără inhibiții, astfel lăsând totul la vedere.

 

 

 

Ea a ales să poarte o ținută sexy specifică acestui eveniment. Paietele, pietricelele și penele au fost cele ce au conturat aspectul de Regina Carnavalului.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82151985168457