Mai 29, 2020
Prințului Harry și Meghan Markle, urmăriți cu dronele. Reședința cuplului e ținta paparazzilor!
Weekendul trecut, foștii duci de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry, au depus 5 plângeri la poliția din Los Angeles din cauza dronelor care le survolează locuința.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Meghan și Harry au ales să sărbătorească Memorial Day în familie, bucurându-se de vremea frumoasă, în curtea reședinței lor din Los Angeles. Sărbătoarea le-a fost însă întreruptă de o dronă care survola reședința, la doar 6 metri, filmând reuniunea.

Potrivit presei străine, acesta nu a fost primul astfel de incident. Celebrul cuplu ar fi sunat de 5 ori la linia de urgențe a poliției locale în ultima lună. Aceste incidente au avut loc în data de 9, 19, 20, 21 și 25 mai și au fost de fiecare dată raportate autorităților. Un responsabil de la poliție a declarat unei surse că „dronele zburau deasupra reședinței” și că este o „problemă continuă”.

                                   

Dronele sunt mai mult ca sigur controlate de paparazzi, pentru a obține imagini cu cuplul și cu fiul lor, Archie. De asemenea, la scurt timp după, au fost publicate imaginile din acea zi și altele în care cuplul plimbă câinele prin cartier. Însă, pentru siguranța lor, Meghan și Harry trebuie să se gândească că poate fi de fapt ceva mult mai periculos, precum o amenințare teroristă, aceștia primind nenumărate amenințări de când și-au început relația.

                           



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67186546325684