Noiembrie 08, 2022
Rebel Wilson iubește o femeie și a devenit mamă pentru prima dată. Emoția actriței este de nedescris
Rebel Wilson și-a schimbat total viața. A slăbit dramatic, iubește o femeie și acum a devenit mamă pentru prima dată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița este încântată de noul statut și spune că este pregătită să îi ofere micuței toată dragostea posibilă. Copila a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat și a primit frumosul nume de Roycie.

Rebel Wilson baby jpg

Rebel Wilson are 42 de ani și a făcut marele anunț, în sfârșit. Actrița a devenit mamă pentru prima dată, la scurt timp după ce și-a recunoscut orientarea sexuală: lesbiană.

Rebel Wilson mărturisește că este încântată să-și mărească familia împreună cu partenera sa de viață, Ramona Agruma.

Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma

Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma

”Sunt mai mult decât fericită să vă anunț nașterea primului meu copil, Royce Lillian, care a venit pe lume săptămâna trecută, prin intermediul unei mame surogat. Nici nu vă pot descrie câtă iubire simt pentru ea, este un miracol perfect.”, a scris proaspăta mămică în timp ce și-a delectat fanii cu o imagine a micuței Royce. De asemenea, este profund recunoscătoare mamei surogat. ”Sunt datoare pe viață tuturor persoanelor implicate (vă știți voi), a fost un plan desăvârșit în câțiva ani. Însă vreau neapărat să-i mulțumesc superbei mame surogat, care a purtat-o și a născut-o cu atâta grijă și responsabilitate. Îți mulțumesc că m-ai ajutat să-mi întemeiez propria mea familie, este un dar uimitor. Cel mai bun!”, a scris, încântată Rebel Wilson.

Actrița recunoaște că este pregătită să-i ofere micuței Roycie toată dragostea de care este capabilă. ”Învăț repede. Și am un deosebit respect pentru toate mamele din lume. Sunt mândră că am intrat în clubul vostru”, a scris exaltată Rebel Wilson.

Aceasta a publicat o imagine adorabilă cu micuța Roycie, prezentată adorabil într-un costumaș roz, cu șosețele groase, cu motiv unicorn.

Rebel Wilson a infirmat tot în online zvonurile că s-ar fi logodit cu Ramona. Se pare că relația nu a trecut la următorul nivel: ”Mulțumesc mult pentru urări, dar eu și Ramona nu ne-am logodit”, a scris actrița.

Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2571368217468