Aprilie 06, 2017
Radu Sîrbu (ex-solistul O-Zone) despre divorț
Familia e cea mai mare realizare a lui Radu Sîrbu. Artistul are o soție frumoasă foc și trei copii care-i calcă pe urme. Dragostea lui cu Ana parcă e ruptă din filme, având în vedere că cei doi s-au întâlnit când erau copii și trăiesc în armonie până-n ziua de astăzi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Am fost curioși să aflăm ce părere are artistul despre divorțurile în rândul tinerilor. Nu de alta, dar cine dacă nu el poate fi un exemplu demn de urmat,  având în vedere că de ani buni e căsătorit și are trei copii.


«Nu aș putea sa le dau sfaturi, pentru că fiecare relație este unica, diferită și nu poți să atribui tehnici standarte oricui. Singurul lucru care aș putea afirma din exeperienta proprie este că pentru orice relatie de durata, este necesara multa implicare si munca din partea ambelor parti și, atunci când pornesti la acest drum trebuie sa fii pregatit, pentru ca in cale pe langa drumul lin si asfaltat vor fi si intersectii si denivelari... Dar totusi cred ca daca exista dragoste puternica, de ambele parti, nimic nu poate distruge o relatie», - a afirmat Radu Sîrbu. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2043912410736