Aprilie 04, 2017
Radisson Blu Leogrand Hotel: 1001 motive să te întorci aici din nou
În urmă cu un an, în inima capitalei, minunatul Radisson Blu Leogrand Hotel și-a deschis ușile pentru oaspeții, prietenii și fanii săi. De ceea că acesta este un loc unic, nu se îndoiește nimeni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Radisson Blu este unul dintre cele mai mari și binecunoscute branduri din lume. Rețeaua sa include 290 hoteluri în 73 de țări ale lumii! Deservirea ireproșabilă, serviciile unice și de elită sunt dictate de filozofia companiei: Yes I Can!

 

Da, la Radisson Blu Leogrand Hotel se poate face totul! Organizarea unui banchet generos, a unei conferințe internaționale, a nunții de vis și a celui mai minunat botez. Se creează așa condiții, pentru ca orice întâlnire de afaceri sau negociere să aibă succes. Fiecărui oaspete i se asigură  odihna minunată, relaxarea și intimitatea.

 

1001 motive să te întorci aici din nou!

Radisson Blu în cifre:

• 1 an

• 143 camere - acesta este cel mai mare hotel din Moldova.

• Au stat  40 000 de persoane.

• Au fost întâmpinați și cazați președinți și ambasadori dintr-un șir de state,  mai mult de 200 staruri, printer care Diane von Furstenberg, Steven Seagal, Alla Pugacheva, Irina Allegrova, trupa "Leningrad", Soso Pavliashvili, Andra și alții.

Сontinuarea o poți găsi în revista AQUARELLE din luna Aprilie, 2017



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77403283119202