Octombrie 09, 2019
Privé Fashion Events Ed. V îți aduce cea mai tare provocare a sezonului!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-o lume ghidată de rațiune, venim sa te provocam la emoții. Privé Fashion Events te așteaptă pe data de 31 octombrie, în cadrul Fashion Expo, unde 16 designeri te vor cuceri cu cele mai proaspete creații de toamnă/iarnă și te vor învălui într-o poveste de nedescris. Lasă-ți toate gândurile după ușă și pătrunde în lumea senzațiilor. Privé te provoacă să trăiești în culori, în sunete, în instincte. Descoperă o galaxie nouă a subconștientului unde trecutul, prezentul și viitorul dansează într-un ritm Deliric.

 

Nude Collection

Nude Collection este brandul de haine care creează ținute de seară pentru femei. Texturile prețioase, paietele și dantela stând la baza creațiilor elegante.

Pentru acest sezon designerii Nude Collection au mers pe contrastul de stiluri, iar pentru că nimic nu i se potrivește unei femei mai bine dacât rochiile romantice, creatorii ne surprind de această data cu piese din materiale fine asortate cu pietre prețioase, nuanțe vii și culori aprinse.

 

Plattoni

Plattoni este un brand care aduce pe piața autohtonă haine în stil eclectic – elegante, feminine și pe alocuri cu elemente sport-casual. Este predestinat femeilor nonconformiste care adoră libertatea în vestimenție și care au un simț estetic bine dezvoltat. În colecții sunt utilizate stofe rigide în contrast cu cele vaporoase de mătase, croieli geometrice și nuanțele unice. Brandul Plattoni îți inspiră ideea de a-ți crea propriul stil, datorită croielilor autentice, care sfidează tendințele standarde ale modei.

”Crează-ți propriul stil ... fă-l sa fie unic pentru tine, dar identificabil pentru alții”.

 

DiLerry

DiLerry este un brand autohton oficial înregistrat în Moldova, lansat în 2016 - axat pe delicatețe și rafinament, bazându-se pe stofe selecte combinate cu elemente de dantelă franceză care îi evidențiază individualitatea.

Îmbinăm 2 linii: lenjerie în stil chic homewear și totodată ținute de tip classy office, care se încadrează perfect în garderoba unei femei putenice.

DiLerry - “Dress with Attitude”.

 

Sandro Livv

Sandro Livv – ”The luxury of italian tailoring”. Locul unde veți putea experimenta veritabila sartorie italiană. De la alegerea țesăturii fine, a celor mai mari producători de țesătură din lume precum Vitale Barberis Canonico, Reda, Holland & Sherry, Loro Piana, Cerruti, la individualitatea croiului perfect.

 

Fortuna Sisters

Colecția de seară ''Delirium'' Toamnă/Iarnă 2019/2020 are o sursă de inspirație atipică și fascinantă deopotrivă, și anume jocul de lumini și umbre proiectat în lamelele ciupercilor.

Acestea sunt reprezentate în colecție prin pliseuri și falduri din stofe fine matlasate, plutirea căror te induc într-o stare de delir.

 

Cotton Moldova

Cotton Moldova – What is done in love is done well.

Brandul autohton care transformă orice idee în realitate: de la pijamale personalizate până la sacouri și paltoane made-to-measure. Aici vei găsi o echipă cu experiență, dornică sa te ajute atât pentru mici modificări, cât și pentru conceperea tiparului și croirea unei ținute de la zero. Toate produsele COTTON au un grad ridicat de personalizare, clientul poate să își aleagă țesătura, modelistica, detaliile precum și să își imprime inițialele pe produsele pe care și le-a comandat.

 

Yamamay

Yamamay - o notă a Italiei.

Lansat în anul 2001, Yamamay a devenit unul din brandurile italiene lideri, în lenjerie intimă și costume de baie, dezvoltând o rețea cu peste 700 de magazine în toată lumea.

Gama include lenjerie intimă, pijamale, costume de cameră, corsete, costume de baie, îmbrăcăminte de plajă și accesorii. Scopul său este asigurarea consumatorului cu un produs atât glamuros, sexy și elegant, cât și practic, sigur, comod.

 

Andaleya

Brand-ul Andaleya – minimalism, rafinament și eleganță!

Ținutele mărcii sunt create pentru femeile moderne preocupate de carieră și stil, iar originalitatea și unicitatea sunt debordante în fiecare creație!

Pe lângă participarea la evenimentele fashion din țara noastră, a reușit să bifeze și prezența la prezentări de modă în afara țării. Inga Dobraș, designerul Andaleya, are ca scop cucerirea concursurilor de talie internațională!

Florentino Delure

EGO FOR YOU

Unicitatea ne reprezintă, atribuie atitudine ținutei tale!

Brandul Florentino Delure e un concept ce te induce în lumea eleganței, luxului și rafinamentului. Showroom-ul nostru creează costume Ready-to-Wear și Made-to-Measure, utilizând țesături de cea mai înaltă calitate, 100% fabricate în Italia. Pe lângă toate acestea, oferim servicii de Fashion Consulting și After Care la nivel înalt.

La Florentino Delure se pune accent pe calitate și individualitate, fiecare produs creat în funcție de personalitate și stil de viață. Este o armonie dintre concept, producere și expunerea produsului astfel încât totul să corespundă celor mai înalte cerințe și nu în ultimul rând a satisfacției clientului.

https://florentinodelure.com/

 

Boxing House

Brandul cu experiență în categoria articolelor sport, creat din pasiune pentru sport şi care acordă o deosebită atenție materialelor de înaltă calitate, tehnologiilor moderne şi designului în trend. Magazinele Boxing House pot fi recunoscute datorită celei mai vaste game de îmbrăcăminte sport, accesorii și echipamente sportive. Misiunea companiei este aceea de a deveni leader de piață întotdeauna inspirandu-se și asociindu-se activ cu clienții și partenerii printr-o experiență unică de retail îmbogațind stilul de viață al consumatorilor.

 

Rodica Nicov

Unul din punctele forte ale acestui brand este felul său unic de a crea anume acea ținută care te-ar face să te simți unică și excentrică! Vestimentația designerului Rodica Nicov este specială pentru că îmbină elementele etno-rock ca bază și ajută la menținerea tradițiilor noastre autentice. Fii specială și mândră mereu prin atitudine și vestimentație potrivită!

 

Malliny

Finețe, gingășie și multă feminitate - acestea sunt caracteristicile unei rochii made by Malliny. Brandul care cucerește la moment podiumurile din Italia, Marea Britanie și Emiratele Arabe Unite. Orice ținută a brandului este exclusivă și abordarea fiecărui oaspete în show-room-urile Malliny este absolut diferită. Designerul Lilia Bezer îmbracă femeile în ținute spectaculoase oferindu-le siguranță, notorietate și multă extravaganță.

 

2Coat

Succesul hainelor 2Coat se datorează unei combinații perfecte de materiale de calitate, din fibre naturale sau în amestec, și un design modern, axat pe îndeplinirea cerințelor unui stil de viață urban. Se prezintă ca un brand original, care pune în valoare individualitatea și personalitatea purtătorilor, oferindu-le variante diverse de a explora hainele casual și smart casual proiectate cu inventivitate și atenție la detaliu.

 

MiaBella

MiaBella combină un stil feminin și elegant plin de rafinament , street office, cu senzualitatea rochiilor vaporoase create pentru a genera emoție. Dacă vedeta colecției din această vara de la MiaBella a fost inul, ce a surprins prin curaj și originalitate, dând acestei stofe reci căldură și romantism, colecția de toamnă/iarnă se bazează pe materiale organice si consistente, croieli fine și finisaje impecabile in bogăția de culori ale toamnei. Deși este un brand tânăr, Mia Bella creează tendințe si deschide orizonturi, este surprinzător, original, spune o poveste prin fiecare piesă vestimentară pe care o lansează, aduce farmec, grație, mister, culoare si stil.

 

Viggo

Viggo este confidentul bărbatului pentru care haina de calitate reprezintă, în aceeaşi măsură, emoţie, plăcere, dorinţă şi extaz. Este partenerul de încredere al bărbatului în fiecare dintre momentele acestuia de glorie: în câştigarea negocierilor, în zilele importante din familie, în vacanţe şi serile în compania celor mai buni prieteni. Designerul brandului Viggo, Cătălin Botezatu pregătește pentru sezonul următor mari surpize și încadrează în colecția sa linii noi și anume outwear și Sport Viggo, satisfăcând astfel dorințele stilistice ale oricărui bărbat.

 

Ariadna by Diana Voevutki

Străbătută cu fir de pasiune, colecția “Feelings” îmbracă femeia într-o adiere de poveste. Fantastică, cu o energie debordantă, extrem de senzuală și feminină, aceasta își îmbracă aripile si cucerește noi culmi, noi inimi, noi vise....

Va fi straniu…

Va fi excentric…

Va fi filosofic…

dar fără îndoieli va fi memorabil!

 

 

Partener media:concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1256537437439