August 25, 2021
Prin filtrul timpului. 5 prezentatoare fidele pupitrului de știri
Televiziunea este într-o continuă schimbare. Ne obișnuim cu unele fețe, apoi nu le mai vedem. Există, totuși, 5 prezentatoare, care indiferent de câte intersecții o fi avut în viețile lor, au rămas fidele pupitrelor de știri. Cum sunt le vedem la televizor, dar cum au fost la începuturi? Iată!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Angela Gonța. De la Pro TV la TV 8 a fost o distanță de câțiva ani, timp în care prezentatoarea s-a ocupat de creșterea și educația fiicei sale, Ekaterina. 

Stela Popa. La începuturile televiziunii Jurnal TV, Stela apărea în fața micilor ecrane la ora 19:00, de luni până vineri. Destinul și dragostea însă au determinat-o să se mute la București, instalându-se comod în fața pupitrului de știri de la TVR 2. 

Sofia Obadă. Și-a asumat responsabilitatea să transmită cele mai importante știri ale zilei de la Jurnal TV în urmă cu aproximativ cinci ani. De atunci, Sofia a rămas fidelă aceluiași post TV. 

Vera Terentiev a fost ani buni imaginea postului NIT TV, deținut de Partidul Comuniștilor. După o absență de câțiva ani, perioadă în care l-a născut pe Răzvan, primul ei copil, Vera a revenit în studioul știrilor. De luni până vineri prezintă știrile NTV Moldova. 

Cristina Stamatin a fost aproximativ 10 ani fata Primelor Știri de la Prime TV. În 2019 a decis să facă o schimbare și s-a transferat la Primul în Moldova. 

 concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.679279088974