Ianuarie 12, 2022
Prima piesă anunțată oficial pentru concursul Eurovision Moldova 2022 (Video)
Ascultă prima piesă confirmată oficial pentru preselecția națională Eurovision Moldova 2022. Va avea succes?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Katy Rain, o interpretă cunoscută din Republica Moldova, și-a declarat oficial intenția de a reprezenta Moldova la Eurovision 2022 cu piesa "Lele". 

"Nu toate drumurile duc spre Roma. Câteodată duc spre Torino..", a menționat artista în postarea sa de pe Facebook. Reamintim, că Eurovision 2022 va avea loc în Italia în luna mai a acestui an, dupa ce câștigătoarea ediției precedente a devenit formația italiană Maneskin cu piesa "Zitti e buone".

"Lele" este o piesă pop în stil folk, care la fel ca și videoclipul conține elemente folclorice inspirate din tradițiile moldovenești.

În postarea sa, Katy Rain a povestit detalii amănunțite despre piesă și participarea sa la preselecția națională Eurovision Moldova:

"Drumul LELE era îndreptat în exclusivitate spre sufletele oamenilor, până în momentul în care tot ei i-au setat GPS-ul spre Eurovision.

Am creat LELE ca un manifest al femeii care trece la un alt nivel de putere. Cea căreia oricât de greu i-ar fi, își tine capul sus și merge înainte.

Când o compuneam, o simțeam cu fiecare atom. Și se pare că deja nu sunt singura. Fără să diminuez importanța ESC, din totdeauna am fost convinsă că arta și competiția nu se află într-o relatie de compatibilitate. Fiecare creație își are semnificația și destinația sa, iar competiția pentru creator poate fi doar cu sine însuși.

Întorsătura a avut loc atunci când voi, cei care ați îndrăgit această lucrare, v-ați mobilizat să mă convingeți să o înscriu la Eurovision Moldova.

Vin cu mesajul că nimic nu este mai important decât susținerea și iubirea voastră! Mi-ați dat o confirmare că totul este cu, despre și pentru oameni! Și ca recunoștință, dacă până ieri eram sigură că nu mai particip vreodată, voi m-ați făcut sa iau exact decizia inversă.

Fie ce-o fi! Avem o piesă bună, avem echipă, vom avea zile de muncă continuă și stres, indubitabil.

Dacă va fi selectată piesa, evident.

Gata, sunt gata sa fiu gata pentru Selecția Națională Eurovision în țara în care m-am născut!

Cum zice tata: "Cu Doamne ajută!"

V-am cuprins și să avem un drum bun!", și-a încheiat interpreta discursul.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 7.5213720798492