Ianuarie 08, 2019
Prima imagine cu fiica de numai 6 luni a actriței Jessica Chastain
Jessica Chastain a fost o prezență memorabilă pe covorul roșu la Globurile de Aur 2019, însă fanii au fost cu adevărat impresionați de imaginea postată de actriță înainte de începerea evenimentului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jessica Chastain a postat pe contul său de Instagram o imagine în care apare alături de fetița ei de numai 6 luni, Giulietta.

În imagine se poate observa cum actrița se pregătește de eveniment în timp ce în mână ține un superb inel cu rubin, inel pe care îl atinge și fiica ei.

„Ai gusturi bune, copile”, a scris actrița în descrierea imaginii.

Deși actrița în vârstă de 41 de ani este foarte rezervată atunci când vine vorba despre viața ei privată, la sfârșitul anului trecut s-a aflat că ea și soțul ei, Gian Luca Passi de Preposulo, au devenit părinții unei fetițe, pe nume Giulietta Passi Chastain, adusă pe lume de o mamă surogat.

 

 

Jessica și Gian Luca s-au căsătorit după cinci ani de relație, în orașul italian Treviso, în apropiere de Veneția, în iunie 2017. Nunta a fost cât se poate de privată, cei doi refuzând să împartă detalii despre relația lor cu presa. Gian Luca lucrează în industria modei și este descendentul unei familii nobile din Italia.

Pe Jessica Chastain o vei putea vedea în curând pe marile ecrane într-unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, „X-Men: Dark Phoenix”.

 

elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0754067897797