August 05, 2020
Poze rare cu fiica Xeniei Deli. Vezi cum arată micuța Anastasia la vârsta de 2 ani
Chiar dacă cei peste 800 de mii de urmăritori de pe Instagram ai modelului basarabean sunt foarte curioși să o vadă pe micuța Anastasia, Xenia Deli nu a arătat niciodată chipul fetiței sale, care a împlinit deja 2 ani. De o lungă perioadă, vedeta este mai puțin activă pe rețele de socializare, postează foarte rar fotografii, iar atunci când o face, modelul acoperă chipul fetiței sale în poze. Recent, însă, moldoveanca, căsătorită cu miliardarul egiptean Ossama Fati Rabah al-Sharif, și-a arătat fetița.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O companie care s-a ocupat de decorul de la petrecerea grandioasă organizată de ziua de naștere a micuței Anastasia, care a împlinit doi anișori, a publicat mai multe fotografii, inclusiv cu Xenia Deli și fiica ei. Într-o poză, în care fetița stă în brațele mamei ei, fața acesteia este acoperită cu un emoticon.În alta însă, Anastasiei i se vede foarte clar fața, chiar dacă este fotografiată din profil. 

                                                                   

În cele mai multe fotografii sau video-uri pe care le publică Xenia Deli cu Anastasia, fetița este filmată din spate. În cele mai recente imagini de acest fel, modelul basarabean a lăsat să se înțeleagă că Anastasia, deși are doar doi anișori, face deja lecții de limba rusă, semn că vedeta vrea ca și fiica ei să cunoască limba ei maternă.

                           

Din imaginile publicate, putem deduce ușor că micuța ar semăna mult frumoasa basarabeancă. Xenia Deli a devenit mămică pentru prima oară în 2018, la doi ani după nuntă. Pentru soțul ei, miliardarul egiptean Ossama Fati Rabah al-Sharif, Anastasia a devenit al treilea copil.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1126019954681