Decembrie 05, 2018
(POZE) Prezentatorul TV Cabral Ibacka a devenit tătic! Vezi prima poză cu nou-născutul!
Celebrul prezentator de televiziune din România, Cabral Ibacka, a devenit pentru a doua oară tătic. Soția acestuia, vestita actriță Andreea Ibacka se simte bine după ce a născut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sărbătoare mare în familia Ibacka. Aseară, 4 decembrie, Andreea Ibacka a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Știrea a fost făcută publică de soțul acesteia, prezentatorul de televiziune de peste Prut, Cabral Ibacka. Pe pagina sa de Facebook, Cabral a postat o poză în care apare alături de Andreea în sala de operație. Cei doi păreau foarte entuziasmați, erau în așteptarea fetiței. 

 

 

Celebrul cuplu demult își doreau să devină părinți. După ani de așteptări ei au adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Micuța are 52 cm și 3.6 kg. Fetița s-a lăsat așteptată venind pe lume la 9 luni și jumătate. 

 

Întreaga seară, Cabral făcea mișto de fanii săi, postând diverse poze haioase din spitalul în care se afla iubita lui soție. Fanii i-au apreciat postările haioase. 

M-am uitat mai atent. Din unghiul ăsta seamănă cu mumă-sa... alb-gălbui! - a scris Cabral.

 

"Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al... Petuniei (da, nu avem nume nici acum).
În primul rând... vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim!!!
În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja... la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor'sa a' mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta.
Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur.
Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată...
Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin... d-astea."
- a scris Cabral Ibacka pe pagina lui de Facebook.


 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74204444885254