Ianuarie 23, 2024
Pofte de gravidă! O femeie a călătorit peste 13.000 de km pentru a mânca caviar de 5 stele
Unele gravide au gusturi ciudate în sarcină, iar altele pofte luxuriante. Spre exemplu, o femeie a călătorit mai mult de 13.000 de kilometri pentru a mânca Wagyu japonez și caviar de 5 stele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Multe femei își amintesc cu drag de poftele lor din timpul sarcinii. Unele au preferat murăturile, alimentele de tip fast-food și plăcintele, în timp ce altele au avut pofte cu adevărat ciudate, precum plăcerea pentru var sau chirbituri arse. În categoria poftelor de gravidă întră și cele luxuriante! Spre exemplu, o femeie pe nume Linda Andrade a povestit pe contul său de TikTok cum a călătorit de Anul Nou din Dubai în Las Vegas pentru a mânca unele dintre cele mai scumpe preparate din lume. 

„Dacă copilului meu îi este poftă de caviar, asta primește‟

Femeia se laudă pe rețelele de socializare cu statutul de milionar al soțului ei care o răsfață cu excursii scumpe și cadouri luxoase. Iar pentru că își dorește ca bebelușul lor să primească încă din burta mamei tot ce este mai bun, bărbatul a acceptat să își ducă soția în Las Vegas pentru a-i satisface poftele de gravidă. 

Așadar, la finalul lui 2023, ei s-au urcat în avion și au călătorit mai mult de 13.000 de kilometri pentru ca Linda să mănânce Wagyu Japonez A5, o carne exclusivistă de vită, numită și „cea mai fină carne din lume‟: „Chiar aș fi fost dezamăgită de copilul meu dacă nu ar fi tânjit la cel mai bun Wagyu japonez‟, a spus femeia în timp ce le arăta urmăritorilor săi ce are în farfurie. Aflat lângă ea, soțul Lindei își prezenta farfuria cu mâncare extravagantă și băuturile scumpe pe care le consuma

Apoi, pentru a-și satisface complet poftele, femeia s-a îndreptat spre zona cu caviar din restaurant: „Dacă copilului meu îi este poftă de caviar, asta primește. Nu știu dacă este sigur (pentru sarcină), dar nu-mi pasă. Este atât de bun‟, a spus Linda Andrade. 

VIDEO AICI

Desigur, comentariile urmăritorilor nu au întârziat să apară. În timp ce unii oameni s-au distrat pe seama videoclipului, considerând că este o simplă postare sarcastică, alții au scris că declarațiile ei despre bogăție reprezintă o jignire la adresa oamenilor care se luptă cu probleme financiare. 

Linda Andrade pokazala kako je izgledala prije estetskih zahvata | Biznisconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81400084495544