Noiembrie 23, 2022
Piqué și Shakira, ca doi străini la meciul fiului lor. L-au aclamat frenetic, împreună, dar separat
Din realitățile adulților, la durerea copiilor. Căci nu poate fi ușor să-ți vezi părinții că se comportă ca doi străini.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Piqué și Shakira încă nu au găsit o formulă ca să-și vorbească, semn că încă este multă durere acolo. 

Artista de 45 de ani traversează probabil cel mai negru an al vieții. S-a despărțit de tatăl copiilor săi, tatăl său nu se simte bine, iar ea este anchetată fiscal de guvernul spaniol și riscă 8 ani de închisoare!

Pe de altă parte, Piqué se simte foarte bine, are o nouă relație cu o tinerică, iar presa a descoperit că infidelitățile sale nu sunt o noutate, căci fotbalistul a avut în trecut o aventură cu un cunoscut model din Israel, Bar Rafaeli, fosta iubită a lui Leo DiCaprio.

Recent, artista a apărut pe coperta Elle Magazine și a mărturisit că trece prin clipe negre, dar spune că doar muzica a salvat-o.

Shakira are sufletul bucăți de câteva luni, de la marea despărțire. Și spre deosebire de fotbalistul recent retras din liga mare a fotbalului, artista nu are un umăr pe care să plângă.

Gerard Piqué și-a refăcut viața cu tinerica Clara Chia, cu care este văzut în public din ce în ce mai des. Însă viața de tată nu i-o ia nimeni, cei doi fii pe care îi are cu cântăreața îl vor vedea în continuare în viața lor. Shakira a primit recent custodia întreagă asupra fiilor Milan, 9 ani, și Sasha, 7 ani.

Asta nu l-a împiedicat pe Gerard Piqué să vină la meciul lui Milan, la finala Cupei Catalonia. Din păcate, echipa băiatului a pierdut, însă ambii săi părinți l-au aclamat frenetic din tribune, ignorându-se cu obstinație.

Shakira și Pique

Gerard Piqué a venit la meci împreună cu mama sa, bunica paternă a copiilor Shakirei, Monserrat Bernabeu, și cu tatăl său, Joan Piqué.

Shakira și Pique

Cântăreața a fost însoțită de fratele său, Tonino Mebarak.

Shakira și Pique

Shakira și Pique

Reuniunea familială vine la scurt timp de la vestea că Gerard Piqué își va petrece Crăciunul în Barcelona cu fiii săi, înainte ca aceștia să se mute definitiv la Miami, pentru a începe o nouă viață împreună cu Shakira.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0855271816254