Aprilie 13, 2021
Piesele vestimentare care te îmbătrânesc . 20 de reguli propuse de Alexandr Vasiliev
Hainele alese correct pot nu doar să ascunde părțile negative ale corpului, dar și vârsta. Se mai știe că în funcție de ceea ce îmbraci poți arăta feminin sau, dimpotrivă, vulgar. De aceea, atenție la câteva reguli importante dezvăluite de cunoscutul stilist din Rusia, Alexandr Vasiliev.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1.    Nu se mai poartă pantofii, geanta și accesoriile de aceeași culoare. Uitați de aceeastă combinație pentru următorii ani. 
2.    Dacă aveți pielea mai deschisă, evitați culorile olivei, a pământului sau altele din această gamă, pentru riscați să creați impresia că sunteți bolnavă. 
3.    Purtarea țesăturilor de lux precum dantela, catifeaua, satinul sau lurexul în timpul zilei va fi în dezavantajul vostru. 
4.    Pentru a nu vă adăuga ani în plus, purtați culori deschise, inclusiv roz-piersic. Reîmprospătează perfect tenul. 
5.    În ceea ce privește culoarea neagră să știți că ideea, potrivit căreia te-ar îmbătrâni, este doar un mit. Nu este nimic mai atrăgător, mai elegant și mai luxos, nu poate fi decât o femeie îmbrăcată în negru. Puteți adăuga o pată de culoare pentru a fi mai fresh, dacă vreți. 
6.    Nu mai purtați hainele cre vă acoperă formele. Conturați-vă silueta. Cele largi pot fi purtate doar de fetele de dimensiuni 90-60-90. 
7.    Feriți-vă de nuanțele neon. Acestea erau în vogă în anii 80. Acum sunt în vogă nuanțele expresive, suculente. 
8.    Alegeți lungimea potrivită. Aproape oricui li se potrivesc fustle sub genunchi, pentru că vor crea impresia că ai coapse subțiri, iar silueta grațioasă. De asemenea, pantaloni drepți alungiți, jerseuri cu gât în V, partea superioară și inferioară de aceeași culoare.
9.    Încă ceva despre culori. Toată lumea știe că nuanțele închise îmbătrânesc, iar cele deschise sunt în avantajul oricui. 
10.    Cât despre diamante, bijuterii în rânduri, sticlă și mărgele. Uneori intenția e a părea stilat, poate amuza pe cineva. Simplitatea a fost pe placul tuturor și nu s-a demodat. 
11.    Îmbrăcămintea demodată. Nu mergeți prin ani cu imaginea tinereții, purtând, în continuare, machiaj strălucitor sau umeri supradimensionali. Este suficient să respectați niște repere generale precum lungimea fustei, conturul siluetei, gama de culori și astfel o să ții pasul cu moda. 
12.    Evitați seturile fustă-sacou sau pantaloni-sacou dacă au același croi. Este suficient că mergeți la muncă îmbrăcate așa. Nu e nevoie să ieșiți la fel la restaurant. 
13.    Accentuați-vă talia, indiferent dacă purtați o rochie, un sacou sau un mantou. 
14.    Machiajul intens, părul foarte bine fixat și vopsit în culori false, nu mai sunt în tendințe. 
15.    Băgați-vă în cap faptul că machiajul natural, atât cât să vă scoată în evidență trăsăturile, părul strălucitor cu aspect sănătos o să vă ajute să vă remarcați oriunde. 
16.    Hainele cu forme atipice, volanele, stilul anilor 20-30 nu sunt pentru toată lumea. De multe ori o să vă adauge niște ani în plus. 
17.    Adaptați-vă stilul în funcție de cercul din care faceți parte. O profesoară va purta ceva elegant, iar o actriță ceva boem. 
18.    Purtați pantofi cu toc înalt, decupați. Te vor face irezistibilă, dorită. Cei pe talpă joasă, închiși amintesc de adolescență. 
19.    Dintre toate stilurile, oprește-te la cele clasice cu notă chic. Încearcă să-ți găsești propriul stil care îți subliniază punctele forte și ascunde defectele - nimic nu înfrumusețează o femeie precum personalitatea ei.
20.    Și ultimul lucru: nu hainele îmbătrânesc, ci gândurile și atitudinea față de propria persoană. Pentru femeile îngrijite, care se respectă hainele sunt doar un accesoriu. Luați exemplu de la Sharon Stone, Demi Moore sau Madonna – ai zice că arată bine indiferent ce ar pune pe ele. 
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89615440368652