Noiembrie 13, 2019
Pandora lansează ediție limitată farmece pentru schimbare în sprijinul al UNICEF
Ca parte a unei noi colaborări globale pe termen lung, Pandora se alătură de UNICEF pentru a oferi celor mai vulnerabili copii din lume, condiții de viață și dezvoltare mai umană și mai sigură. În sprijinul Zilei Mondiale a Copilului din 20 noiembrie, Pandora prezintă o ediție limitată a colecției Pandora Me.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ajunul Zilei Mondiale a Copilului, pe 20 noiembrie, Pandora prezintă bijuteriile Pandora Me în ediție limitată pentru UNICEF - prima dintre numeroasele colaborări viitoare. Purtând piese de bijuterii „Pandora pentru UNICEF”, vă arătați sprijinul tinerilor din întreaga lume printr-o nouă campanie numită “Pandantive pentru Schimbări”. Toate profiturile din această colecție vor fi
destinate UNICEF. Colecția de bijuterii va fi disponibilă în magazinele noastre din peste 100 de țări, oferindu-vă posibilitatea de a vă prezenta sprijinul și umanitatea.

Sărbătorind Ziua Mondială a Copilului, Pandora sprijină fondul pentru salvarea copiilor UNICEF prin contribuția la îmbunătățirea a programelor de educație și protecție din întreaga lume, precum și formarea abilităților de viață,
concentrându-se pe programele care sprijină imputernicire femeilor. Prin purtarea acestei colecții,
fiecare contribuie la UNICEF.

Pandora Me este un mod nou și creativ de a vă exprima identitatea și de a vă conecta cu ceilalți. Printr-o colecție de mini simboluri jucăușe din argint, inclusiv pandantive în miniatură și cercei, Pandora încurajează experimentarea cu auto-exprimarea. Fața înregistrată a colecției este actrița și activista Mili Bobby Brown, care reprezintă vocea puternică a generației sale și este un susținător al schimbărilor globale.

Pandantivul „Mândria mea feminină” este un simbol al împuternicirii feminine, în timp ce pandantivul „Zâmbetul meu” reprezintă fericirea și un viitor mai luminos al generațiilor viitoare. Ambele pandantive sărbătoresc oportunități de educație, protecție și egalitate de gen. Confecționate din argint, sunt finisate manual și împodobite cu cristale albastre și pot fi purtate cu alte piese din colecția Pandora Me. Pandantivul „Zâmbetul meu” face parte dintr-un set exclusivist care include o
brățară Pandora Me și două despărțitori.
Parteneriatul de trei ani cu UNICEF va promova dreptul tinerilor de a vota și de a avea un viitor mai luminos. Propune să aibă un impact semnificativ asupra vieții a miilor de copii și tineri din întreaga lume. Inițiativele viitoare vor include noi bijuterii, campania de conștientizare și oportunitatea clienților și angajaților Pandora de a se angaja direct și de a dona UNICEF.
Prețul setului de ediție limitată este de 1520,00 MDL, iar prețul pandantivului este de 330,00 MDL și le puteți cumpăra la Chișinău, la magazinul Pandora de pe strada Arborilor 21, Centrul comercial Shopping MallDova.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0639445781708