Iunie 13, 2022
Pamela Anderson a avut parte de un accident vestimentar. Cum a fost surprinsă actrița
Pamela Anderson se bucură de toată atenția primită din partea publicului larg. Actrița în vârstă de 54 de ani a reușit să impresioneze într-o rochie albă cu spatele gol. Vedeta a fost surprinsă în fața Ambassador Theatre din New York. Fotografii nu au putut rata momentul în care Pamela Anderson a avut parte de un accident vestimentar.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Diva a avut parte de o primire călduroasă din partea admiratorilor. Vedeta a fost așteptată cu un buchet de trandafiri albi după ce a finalizat spectacolul susținut în cadrul musicalului Chicago. Fanii au așteptat-o cu încântare pentru a-i cere un autograf. Plină de căldură și vizibil încântată de atmosferă, Pamela s-a oprit din drum pentru a le face admiratorilor săi pe plan.

Pamela Anderson a avut parte de un accident vestimantar

O ieșire demnă de o adevărată starletă. Pamela Anderson este mai celebră ca niciodată după a acceptat să o interpreteze pe Roxie Hart în musicalul Chicago. Diva strălucește în spectacolul care s-a lansat recent pe Broadway. Cea mai recentă reprezentație a surprins-o pe vedetă părăsind Ambassador Theatre într-o rochie albă vaporoasă.

Pamela Anderson a avut parte de un accident vestimentar din cauza rochiei albe pe care a purtat-o 

Ținuta cu spatele gol i-a pus în valoare silueta de invidiat. Vârsta nu pare că și-a pus amprenta asupra frumuseții sale. Pamela radiază de fericire și este tot mai strălucitoare cu fiecare apariție pe care o are. Părul lung blond a fost ondulat și lăsat pe spate. Acesta a fost completat de un machiaj de seară la care a ales un ruj roșu aprins.

În picioare diva nu putut să renunțe la sandalele sale preferate cu toc. Actrița a fost așteptată cu un buchet de trandafiri albi care să se asorteze cu imaginea sa impecabilă. În ciuda eforturilor pe care le-a depus, fotografii au surprin momentul înc are Pamela Anderson a avut parte de un accident vestimentar.

Decolteul mult prea adânc i-a lăsat la vedere bustul generos, iar paparazzi au fost pregătiți să surprindă momentul.

Pamela Anderson într-orochie albă în timp ce semnează autografele fanilor săi

Vedeta a încercat să-și ascundă bustul și rochia căzută cu ajutorul buchetului de trandafiri. Vedeta a fost tot timpul însoțită de fiul său, Brandon, care s-a arătat a fi cel mai mare susținător al său încă de la început. 

Pamela Anderson cu spatele în timp ce primește un buchet de flori de la admiratorii săi după ce a coborât de pe scena unde a jucat în musicalul Chicago

Pamela Anderson joacă în musicalul Chicago

Pamela Anderson și-a făcut debutul pe Brodway în urma rolului obținut în musicalul Chicago. Vedeta din 54 de ani a reușit să impresioneze cu o interpretare de excepție. Aceasta o interpretează pe frumoasa Roxie într-un spectacol de excepție.

Încă de la prima reprezentație diva a fost așteptată afară de admiratori și a primit câteva buchete de flori. Atunci când și-a făcut debutul, Pamela s-a bucurat de susținerea oamenilor dragi printre care Dylan Jagger Lee și Brandon Thomas Lee, copiii actriței. Vedeta trebuie să o interpreteze pe Roxie Heart o femeie care își împușcă iubitul și devine una din cele mai populare persoane din Chicago.

Pamela Anderson într-un body negru în timp ce ia parte la musicalul Chicago 

Pamela Anderson îmbrăcată într-un body negru după ce și-a făcut debutul pe Broadway în musicalul Chicago

”Cred că faima e pentru Roxie un fel de libertatea. Nu e vorba doar de celebritate. Este o piesă iconică. Povestea acestui spectacol dăinuie prin istorie”

Actrița vorbește de fiecare dată cu emoție în suflet despre rolurile sale. La 54 de ani se bucură de mult mai multă faimă ca la începutul carierei sale.

Pamela Anderson într-un body negru cu un buchet roșu de flori în timp ia parte la musicalul Chicago de pe Brodway 

Pamela Anderson într-un body negru în timp ce se află pe scena musicalului Chicago 

Sursa - catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83336853981018