Octombrie 16, 2020
Olga Busuioc celebrează dragostea. Ea și Dominic împlinesc doi ani de relație
Soprana Olga Busuioc trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Dominic, bărbatul de origine germană, care e ca un balsam pentru inima ei. ”Doi ani de grijă și dragoste necondiționată” a scris cântăreața de operă sub poza în care apare sărutându-se cu iubitul ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De când și-a prezentat bărbatul care a făcut-o să iubească din nou, frumoasa cântăreață de operă nu se sfiește să-i dea apelative drăgostoase la descrierea pozelor cu el de pe Instagram. 

”Echilibrul meu”, ”Toate au căpătat alte culori. Acum puterea mea a devenit slăbiciune, iar asta e tare fain”, ”Ccred că e cel mai frumos lucru, care mi s-a întâmplat”, sunt doar câteva dintre mesajele care descriu emoțiile pe care le trăiește Olga. 

Anul trecut, în zi aniversară a relației lor, soprana a postat o altă poză alături de iubitul său cu o declarație de dragoste, la fel, de savuroasă. ”Dragostea mea, motivația mea, inspirația și cel mai mare sprijin. Sunt atât de recunoscătoare că suntem de un an împreună”, a scris interpreta la acel moment. 

Olga Busuioc a fost căsătorită cu Igor Stribițchi, fostul solist de la Akord, timp de șapte ani, iar anul trecut au divorțtat în secret. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55633354187012