Mai 10, 2022
Obiceiuri alimentare pe care Blake Lively le respectă cu strictețe
Blake Lively este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Cea mai recentă apariție a vedetei în public a fost la Met Gala 2022 alături de soțul său, Ryan Reynolds. Actrița a impresionat cu rochia superbă pe care a ales-o, dar și cu silueta sa de invidiat. Iată câteva obiceiuri alimentare pe care Blake Lively le respectă cu strictețe pentru a avea un stil de viață sănătos și o imagine fără cusur.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița în vârstă de 34 de ani reușește să se mențină în formă cu ajutorul sportului și a alimentației. Aceasta este mama a trei copii superbi alături de soțul său. James Reynolds, Inez Reynolds și Betty Reynolds aduc bucurie în sufletul părinților lor. Primul copil a venit pe lume în urmă cu șapte ani, iar Lively a reușit să piardă după prima sarcină 27 de kg.

Obiceiuri alimentare pe care Blake Lively le respectă cu strictețe

Blake Lively a făcut senzație cu cea mai recentă apariție pe care  avut-o pe covorul roșu. Vedeta internațională a purtat o rochie care i-a pus perfect în evidență silueta de invidiat. Actrița internațională respectă câteva obiceiuri alimentare cu strictețe pentru a se menține în formă.

Blake Lively și Ryan Reynolds în timp ce pozează pe covorul roșu la Met Gala 2022 

Conform publicației Cosmopolitan, Lively nu sare niciodată peste micul dejun. Vedeta știe cât de important este acesta pentru sănătatea sa. Don Saladino, antrenorul vedetei, spune că aceasta obișnuiește să consume o omletă pe care o prepară cu ulei de cocos și o servește alături de legumele sale preferate.

Lively lucrează cu un nutriționist care i-a recomandat vedetei să consume patru mese pe zi. Vedeta mănâncă des și nu se înfometează pentru a arăta impecabil.

Conform publicației Eat This,Not That, printre principalele obiceiuri alimentare pe care Blake Lively le respectă cu strictețe se numără și consumul de carbohidrați care au o ardere lentă. În felul acesta vedeta se bucură de o senzație de sațietate pentru mai mult timp și nu este tentată să ia gustări nesănătoase.

Tot publicația anterior menționată spune că Lively preferă să gătească cât de mult poate acasă. Aceasta nu este adepta mâncării comandate de la restaurant. Cu ajutorul unei diete echilibrate și al unui program de sport bine stabilit, Lively reușește să aibă o siluetă de invidiat.

Blake Lively Goes from Overalls to a Sexy Mini Dress in 24 Hours |  PEOPLE.com

Ce rutină de sport are Blake Lively

Pe lângă principalele obiceiuri alimentare pe care Blake Lively le respectă cu strictețe, aceasta are și o rutină de sport foarte bine pusă la punct. După ce a devenit pentru prima dată mamă, Lively a reușit să slăbească 27 de kg.

Deși a fost un proces lung, vedeta spune că flexibilitatea programelor de antrenament  fost cea care a motivat-o să rămână fidelă rutinei sale de exerciții fizice. Vedeta petrecea între 4-5 zile pe săptămână la sală alături de un antrenor personal, scrie Insider.com.

Antrenamentele au fost personalizate pentru nevoile sale, iar rezultatele nu au întârziat să apară. O altă vedetă care a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme într-un timp scurt este Kim Kardashian.

Blake Lively's Trainer Shares 4 Easy Exercises to Keep You Moving - E!  Online

Rebel Wilson este o altă actriță de succes care a pierdut 35 de kg și a povestit mai multe despre procesul său de slăbire.

Livey spune că rutina sa de sport constă în exerciții calitative. Aceasta nu pune accentul pe numărul de repetări, ci pe execuția corectă a exercițiilor pe care le face.

Antrenorul vedetei a dezvăluit că aceasta lucrează o parte diferită a corpului la fiecare antrenament. În felul acesta rezultatele sunt uniforme, iar Lively se bucură de o siluetă de invidiat. 

Sursa: catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95950269699097