Noiembrie 25, 2022
O influenceriță, interzisă în avion pentru că e “prea grasă”. Ce soluție i-a propus compania aeriană
O influenceriță plus size din Brazilia nu a primit acceptul de a se urca în avion din cauza faptului că e “prea mare”. Juliana Nehme, în vârstă de 38 de ani, voia să se întoarcă acasă din Beirut, însă compania Qatar Airways nu i-a permis îmbarcarea, din cauza greutății sale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Motivul a fost că nu ar încăpea pe scaun. Așa că angajații i-au propus să cumpere un bilet de 2500 de euro, la clasa I, unde scaunele sunt mai mari. 

“Îmi interzic dreptul de a călători. Sunt disperată. Ajutați-mă. Nu mă lasă în avion pentru că sunt grasă. Trebuie să cumpăr un bilet la business class. Nu am bani de așa ceva.  Nu știu ce să fac”, a spus influencerița într-un clip publicat pe Instagram. 

Plus-size model says she was stopped from boarding flight because she was  too big for her seat | Daily Mail Online

“Asta e discriminare. Da, sunt grasă, dar sunt un om ca oricare altul”, a mai spus femeia, care a devenit agresivă cu angajații companiei, în încercarea de a ajunge în avion. 

All because I'm FAT': Influencer Juliana Nehme claims Qatar Airways didn't  let her fly due to her size | MEAWW

Compania aeriană spune că “pasagerii care afectează spațiul unui coleg de călătorie și nu își pot pune centura de siguranță sau nu își pot coborî cotierele sunt obligați să achiziționeze un loc suplimentar, atât ca măsură de siguranță, cât și pentru confortul și siguranța tuturor pasagerilor”.

Reprezentatul companiei care a dat aceste explicații a insistat că acest lucru este în conformitate cu practica industriei și cu majoritatea celorlalte companii aeriene.

I'm a plus-size model & major airline stopped me from boarding flight  because they thought I was too large | The Sun

Un purtător de cuvânt a declarat pentru MailOnline: „Pasagerul în cauză fost inițial extrem de nepoliticos și agresiv cu personalul de check-in. În consecință, securitatea aeroportului a fost solicitată să intervină, deoarece personalul și pasagerii erau extrem de preocupați de comportamentul ei”.

Juliana nu a fost rambursată pentru biletul ei de 830 de euro. Brazilianca a reușit să rezerve un bilet la alt zbor, în aceeași zi.

Modelo plus size brasileira diz que foi impedida de embarcar em voo no  Líbano por 'ser gorda' - Mundo - Diário do Nordeste 

Sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94907641410828