Mai 19, 2022
O fostă actriță de filme pentru adulți, îi promite o noapte de amor lui Putin,dacă renunță la război
Cicciolina, o renumită actriță de filme pentru adulți Cicciolina, îi promite o noapte plină de pasiune lui Vladimir Putin, dacă acesta renunță la războiul din Ucraina.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fosta vedetă porno italiană Cicciolina ar fi dispusă să îi ofere președintelui rus Vladimir Putin, presupus bolnav de cancer, o noapte de amor, dacă acesta aduce pace în Ucraina și pune capăt războiului.

Cicciolina, în vârstă de 70 de ani, care a fost căsătorită anterior cu artistul american Jeff Koons, a făcut declarațiile controversate pe Instagram, spunând că și-ar oferi trupul președintelui rus pentru ca acesta să pună capăt invaziei sale.

Forțele ruse au intrat pentru prima dată în Ucraina pe 24 februarie, iar discuțiile de pace dintre Ucraina și Rusia au stagnat. Dar Cicciolina, fost politician în parlamentul Italian, dar și fostă actriță de filme porne, crede că oferta ei l-ar putea convinge pe președintele rus să aducă pacea în Ucraina.

 

"Mesajul meu de pace împotriva războiului și pentru președintele rus Putin. Mă ofer pentru o noapte de sex, în schimbul păcii pentru Ucraina", a scris aceasta. 
Nu este prima oară când Cicciolina oferă sex în schimbul păcii. În trecut, aceasta i-a propus o noapte de dragoste și liderului irakian Saddam Hussein.

Sursa - protv.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3359265327454