Mai 06, 2021
Nu uita de tendințele anului 2021!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Tendințe 2021. Trenduri în frumusețe pe parcursul acestui an

Noile tendințe în frumusete pentru 2021 te vor surprinde. Așa cum moda se întoarce cand e vorba de vestimentație, acelați lucru se întâmplă și în lumea frumuseții. Tendințele în frumusețe pot varia de la minimalism la extrema cealaltă. Există mii de tendințe, cu cât mai surprinzătoare, cu atât mai efemere.

În 2020 putem spune ca tendința numărul unu în frumusețe a fost naturalul. Din cauza pandemiei și izolării la domiciliu, a trebuit să ne luam la revedere de la programarile la coafor sau manichiură. Lucratul de acasă ne-a făcut să ne machiem cât mai puțin, chiar și atunci când aveam o ședință online.

Ce ne aduce 2021 în privința tendințelor de frumusețe 

De la 2021 așteptăm să fie un an mai bun decât cel care a trecut. Pentru a ne simți mai bine în pielea noastră și pentru a putea trăi viața mai cu poftă, trebuie să avem grijă de noi. 

Iată ce poți face, ca femeie, ca să fim cât mai frumoasă și pregătite pentru aventura ce ne așteaptă:

1. Yoga facială

Este o activitate pe care o putem face fără nici un cost. Încearcă la tine acasă câteva tehnici de masaj în oglindă pentru a îmbunătăți circulația și a detensiona mușchii feței. Rezultatul va fi un chip mai strălucitor, cu un ten tonifiat. 

2. Machiajul natural

 Fața scaldată în puțină culoare, cu un luciu subtil, piele care arată naturală, nu care este ascunsă sub straturi întregi de fond de ten și pudră. Este esența minimalismului pielii. Asta nu înseamnă că trebuie să arăți ca un model de 20 de ani cu pielea întinsă și fără coșuri, riduri sau zone decolorate. Se referă mai mult la sănătatea pielii, texturi transparente, rezultate finale luminoase și formule confortabile.

3. Piele luminoasă

Fără îndoială îngrijirea pielii este fundamentală înainte de a vorbi despre vre-o bază de machiaj cu ajutorul căreia să obții strălucire, elasticitate și tinerețe. Combină yoga facială cu seruri și vei avea o piele care pur și simplu va radia.

4. Produse de înfrumusețare home- made

Ritualurile de frumusețe făcute acasă au renăscut în anul care a trecut, din motive evidente. A fost perioada perfectă pentru a ne aminti și a pune în practică rețetele de frumusețe ale bunicilor și a mamelor noastre. Putem încerca de asemenea măști faciale cu Aloe Vera și ovăz, creme hidratante, băi cu spumă, trucuri pentru refacerea pielii uscate și crăpate. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76386904716492