BALUL DE PRIMĂVARĂ AQUARELLE 2020

Prima Revistă pentru Femei din Moldova AQUARELLE tradițional oferă premii pentru cei mai buni, activi și talentați oameni de la noi din țară. Deja al 17-lea an la rând, revista AQUARELLE decernează premii în peste 16 nominalizări diferite. 

Din cauza pandemiei la nivel mondial, Balul de Primăvară AQUARELLE în acest an va fi într-un nou format -  de caritate. Noi credem că împreună cu partenerii și prietenii noștri vom putea să le oferim ajutor oamenilor care se află în zona de risc - persoanelor în etate din aziluri de bătrâni din RM. 

În același timp, indiferent de orice, vom continua să-i motivăm pe oamenii talentați de la noi din țară, de aceea, am decis: 

  1. Laureațiii Premiilor AQUARELLE 2020 vor avea parte de un reportaj, prin intermediul căruia, vom povesti despre succesele lor.

  2. Fiecare reportaj va fi plasat pe pagina de Facebook a revistei, dar și pe site-ul oficial al Primei Reviste Pentru Femei din Moldova - www.aquarelle.md.

  3. De asemenea, toți laureații premiilor AQUARELLE vor avea parte de un proiect special în următorul număr al Primei Reviste pentru Femei din Moldova. 

 

Votează (nu mai mult decât o dată pe zi de pe o singură adresă IP)

* sau poți trimite SMS în care să indici numărul participantei (cifra care este evidențiată cu roz sub poză) la numărul 9070 (voturi nelimitate)
*Să voteze prin SMS pot doar utilizatorii Orange, Moldcell și Unite.
ATENȚIE! 1 vot prin SMS = 10 voturi obișnuite *(costul unui SMS — 8 lei) * *
Voturile din mesajele trimise de pe numere corporative nu sunt luate în calcul!

 


Votingul durează până la data de 1 iunie, ora 14:00.

Atenție!!!

Voturile care sunt trimise prin SMS, sunt creditate în totalitate în decurs de două ore după trimitere (acesta este timpul necesar pentru ca sistemul să numere mesajele recepționate)!

 

Интервью с победителями будут опубликованы в AQUARELLE июль-август 2020!

concurs
Știri recente
SQL exec time = 0.10434818267822