Decembrie 02, 2022
Nikos Vertis este pregătit să încânte Moldova în concertul său live
Cel mai apreciat artist grec la nivel mondial de peste un deceniu, Nikos Vertis, va susține primul său concert în Moldova, pe 8 decembrie. Dacă multor fani nu le vine să creadă că îndrăgitul său artist ajunge la Chișinău, cântărețul a făcut o postare pe contul său de Instagram prin care confirmă că săptămâna viitoare va urca pe scena Palatului Național “Nicolae Sulac”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Muzicianul este bine cunoscut pentru conexiunea deosebită pe care o are cu fanii săi. Concertele sale spectaculoase alături de o trupă de 20 de muzicieni, cu show de lumini impresionante și o sinergie magică, au adunat sute de mii de persoane în întreaga lume. Evenimentul Nikos Vertis, ce va avea loc în Moldova, are o mare susținere și interes în mediul online a susținătorilor locali din primele zile de la apariția noutății.

“Un artist de EXCEPȚIE! Va deveni bucurie și motiv de sărbătoare în inimile viitorilor fani din Republica Moldova. Abia aștept să împărtășim aceste momente” spune Lăcrămioara, o susținătoare a muzicianului.

“Așteptăm cu multe emoții reîntâlnirea cu artistul nostru iubit, de data aceasta pe scena Palatului Național ,,Nicolae Sulac", unde vom retrăi emoțiile intense pe care acest artist uimitor le transmite prin pasiunea cu care cântă. Vom cânta și vom dansa împreună pe cele mai minunate ritmuri grecești interpretate de o voce angelică”, dezvăluie  Marinela, o fană a artistului.

 

Nikos Vertis este unul dintre cei mai apreciați artiști din Grecia la nivel internațional, care a făcut să vibreze inimile a milioane de persoane. Pe 8 decembrie, începând cu 19:00, la Palatul Național “Nicolae Sulac” artistul va susține un concert unde vor fi auzite live piese sale renumite, precum „Thelo na me nioseis” , „An eisai ena asteri (Daca tubes to Steaua)”, “S’Agapao”, “Zise” și multe altele.

 

Nikos Vertis este unicul artist grec care a concertat la Dolby Theater (locația din Los Angeles  unde au avut premiile Oscar, America’s Got Talent, Daytime Emmy Awards și multe altele). El a marcat concerte Sold Out (bilete epuizate) la nivel mondial printre care se regasesc țări precum Israel, Bulgaria, România, Turcia, Serbia, Cipru, SUA, Canada, Australia și lista continuă.

Bilete Online: AICI



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64953064918518