Iulie 27, 2021
Nicoleta Nucă, într-un show de televiziune din România. A acceptat o mare provocare
Nicoleta Nucă, originară din Republica Modova și stabilită în România, este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică pop din tânăra generație. Cântăreața nu ezită să facă schimbări radicale de look, este versatilă și încrezătoare, puternică, cu un stil eclectic. Mai nou, a acceptat provocarea unui post de televiziune din România.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mai exact, interpreta va face parte din showul ”Bravo, ai stil! Celebrities” difuzat de Kanal D, în calitate de concurentă. 

„Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor”, a mărturisit Nicoleta Nucă. 

„Bravo, ai stil! Celebrities” a ajuns la a șaptea ediție. În sezoanele precedente s-au remarcat și alte moldovence de la noi, între care Valeria Lungu, fosta concurentă a Fabricii de Staruri, Irina Ceban, jurnalistele Angela Carp și Cristina Șișcanu. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88425087928772