Ianuarie 27, 2020
Nicoleta Nuca - 26! vezi cum s-a schimbat artista de-a lungul carierei sale muzicale
Interpreta de la noi, Nicoleta Nuca a împlinit aseară, 26 ianuarie - 26 de ani! Un prilej numai bun de a vedea cum s-a schimbat acesta de-a lungul timpului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicoleta Nuca este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, care a reușit să-și facă o carieră de succes în România. Melodiile sale sunt adorate de întreaga lume. Versurile profunde, muzica trendy și o imagine impecabile, sunt atuurile cu ajutorul cărora Nicoleta Nuca reușește de fiecare dată să cucerească publicul. 

Anul 2014 a fost emblematic pentru frumoasa interpretă cu origini basarabene. Aceasta a participat la concursul de talente X Factor, care i-a adus faima. Cu ajutorul vocii inconfundabile dar și a imaginii perfecte, Nicoleta Nuca, ea a reușit să-și facă loc în lumea showbiz-ului românesc. 

 

 

Chiar de la prima apariție a vedetei pe scena mare, Nicoleta a atras toate privirile asupra sa. De-a lungul carierei, interpreta a avut parte de zeci de schimbări de look, care mai de care, ba avea părul lung și negru, ba blond și scurt, de fiecare dată însă a reușit să ne surprindă. Să vedem ce schimbări a abordat Nicoleta nuca în tot acest timp. Ție care look al cântăreței îți place mai tare?

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73620200157166