Mai 12, 2021
Natalia Morari, despre tatăl copilului ei. ”Nu toți pot naște în familie”
A trecut exact o lună de când jurnalista Natalia Morari a devenit mamă și odată cu nașterea fiului ei, Rem, a început să se simtă cu adevărat împlinită și să trăiască fericirea absolută. Într-o rundă de întrebări și răspunsuri pe pagina ei de Instagram, prezentatoarea a povestit cu sinceritate cum a ales numele băiețelului ei, la întrebarea despre tatăl copilului, cine o ajută în această perioadă și revenirea la muncă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Rem a avut un tată donator, pentru că nu toți au posibilitatea să nască în mod obișnuit și în familie. Am deja 37 de ani și nu voiam să mai amân nașterea copilului până când voi întâlni ”bărbatul visurilor mele””, a punctat Natalia.

Jurnalista a mai menționat că faptul că nu are soț nu o face să se simtă singură sau neîmplinită, în special de când a apărut pe lume fiul ei, Rem. ”Așa se întâmplă că nu la toți le este dat să trăiască fericirea ca la carte. Femeile trebuie să înțeleagă că fericrea lor nu trebuie neapărat să fie condiționată de bărbatul de alături. Eu am trăit în familie divorțată, dar am fost cel mai fericit copil din lume, pentru că mă simțeam mereu iubită”, a mai povestit Natalia Morari.

Cât privește alegerea numelui băiețelului, jurnalista a precizat că provine de la Romulus și Remus, care au înființat Roma. Rem e un nume străvechi latin, dar și evreesc. ”De fapt căutam un nume tare puternic și m-am decis din prima clipă. De când aveam două luni și jumătate de sarcină vorbeam cu Rem”, a mai subliniat Natalia.

Prezentatoarea de la TV8 a recunoscut că regretă faptul că nu a devenit mamă mai devreme și că și-ar mai dori copii. Natalia Morari a anunțat, totodată, că în curând va reveni pe micile ecrane. Dacă vă întrebați cu cine va rămânea Rem cât mama lui va face POLITICA, aflați că prezentatoarea este ajutată de mamă, o verișoară și o bonă, pe care a găsit-o încă înainte să nască.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60059952735901