Noiembrie 23, 2021
Cine este tatăl lui Cristian? Natalia Gordienko a dezvăluit numele lui!
Natalia Gordienko a spus cine este tatăl fiului ei, după ce i-a creat o pagină de Instagram lui Cristian.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cadrul unui interviu, celebra interpretă a spus că numele de familie a fiului său este Ciuhrii, ceea ce nu este un secret. Natalia a mărturisit că nu a ascuns acest lucru niciodată și mereu a vorbit despre faptul, că tatăl lui Cristian e cel mai bun tată din lume.

Gordienko susține că relația ei cu Ceslav Ciuhrii, care la moment deține funcția de Președinte al Federației Naționale de Tenis din Moldova, a început în momentul în care acesta era deja divorțat oficial. 

"Sunt o artistă, o persoană publică și având în vedere specificul profesiei sale într-o țară mică, Ceslav nu s-a poziționat niciodată ca o persoană publică. El este un businessman, care pur și simplu  încearcă zi de zi să facă tot ce este mai bun și mai extraordinar pentru țara noastră...". "A fost o istorie de dragoste frumoasă și chiar dacă ne-am despărțit, am decis că copilul nu trebuie să sufere din cauza parinților...". "A fost un copil dorit, dintr-o dragoste mare. El este rodul iubirii noastre și ne dorim ca el să fie cel mai fericit", a mai spus printre altele Natalia Gordienko.

Interpreta a mai adăugat că i-a creat o pagină de Instagram lui Cristian cu numele de familie Ciuhrii pentru a pune capăt insinuărilor ce sunt legate de fiul său.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84716391563416